Anu saé minggu dina Actualidad iPhone

logo-news-iphone

Minggu ieu dicirikeun ku gaduh sakedik berita ngeunaan Apple, hal anu normal nalika Natal ngadeukeutan. Anu parantos urang sering nyarioskeun nyaéta Hideung Jumaah sareng tina iPhone News anu urang gaduh parantos langsung diwartosan sadaya berita sareng wawaran. Tawaran ieu ngan ukur aya dugi ka Jumaah, tapi ogé dina kaseueuran kasus, aranjeunna diperpanjang dugi énjing, Senén.

Salami sasih ieu, sababaraha mangrupikeun tweaks anu parantos diénggalan atanapi parantos dugi ka Cydia. Dina iPhone Aktualidad kami parantos nyiptakeun kompilasi sareng tweaks pangsaéna anu parantos cocog sareng ios 9. Sababaraha diantarana nawiskeun kami fungsi anu sami sareng tweaks sanés anu ayeuna henteu cocog sareng ios 9 kumargi sigana pamekar parantos ninggali tweak na. Kami ogé parantos nyebarkeun kompilasi sareng 5 téma WinterBoard pangsaéna anjeun kedah nyobian.

Nyarios perkawis iPhone salajengna, sakedik sakedik konsep anyar muncul anu aya hubunganana sareng modél salajengna anu bakal ngagentos anu ayeuna. Khususna, kami parantos ningalikeun gambar-gambar éta iPhone 6k, konsép iPhone kalayan keyboard fisik, anu seueur anu resep BlackBerry bakal ngabagéakeun kalayan panangan. Tapi kami henteu ngan ukur nyarioskeun konsep dina minggu ieu, tapi rumor ogé mimiti medar anu nunjukkeun éta iPhone salajengna 7 panginten henteu ngagaduhan jack headphone.

Kusabab rumor dimimitian minggu kamari di mana nyatakeun yén Apple parantos nyiapkeun produksi Apple Watch 2 anu anyar, hiji-hijina warta anu aya hubunganana sareng alat ieu nunjukkeun urang diajar ngeunaan panggunaan anu dilakukeun ku pangguna Apple Watch Apple.

Tungtungna, upami nuturkeun sareng Hideung Frida, kami nunjukkeun ka anjeun daptar aplikasi anu bakal sayogi ku diskon anu signifikan dugi ka dinten Minggu ayeuna. Upami anjeun masih teu mutuskeun, tong lami teuing upami anjeun hoyong ngahémat sababaraha euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.