Anu saé minggu dina Actualidad iPhone

Panutup-anu-pangsaéna-sa-minggu

Minggu ayeuna sigana yén bahkan urang Tionghoa, anu henteu lirén nyaring berita / rumor anu aya hubunganana sareng iPhone 7, parantos liburan, kumargi urang boro-boro ngagaduhan berita anu aya hubunganana sareng modél salajengna yén Apple bakal diluncurkeun di pasar sababaraha minggu. . Kumaha upami urang parantos gaduh aya seueur warta anu aya hubunganana sareng Apple Music, Spotify sareng éksklusif anu terkenal Éta sigana parantos réngsé, sahenteuna pikeun sadaya seniman anu aya dina labél Universal Music sareng salaku buktina ieu kami ngagaduhan yén albeum Lady Gaga anu pangénggalna henteu acan dugi ka Apple Music sateuacan batur, sapertos taun-taun sateuacanna.

Apple Music sareng pasanggiri

Festival Musik Apple 2016

iPhone 7 sareng rumor na

spigen-iphone-7-tambah

ios 9.3.x sareng jailbreak

Mangle

Tutorials

wiseplay-ios


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.