Tablet anu mana pikeun barudak anu paling disarankeun? IPAD?

Tablet pikeun murangkalih

Pikeun urang sepuh kami parantos jelas, iPad mangrupikeun tablet anu nawiskeun kinerja sareng adegan anu pangsaéna di pasar, penjualanana ngajamin aranjeunna sareng kami mastikeun sababaraha dukungan téknis anu teu dipikaresep ku persaingan. Nanging, panginten kontén anu dipokuskeun ka pangleutikna bumi sasarengan sareng fragility na pikeun desain anu ngajantenkeun urang nimbangkeun alternatif anu sanés sapertos tablet pikeun murangkalih toko ageung sapertos Carrefour, anu ngagaduhan rupa-rupa alat éléktronik ieu museur kana pangleutikna bumi sareng anu disangka luar jalan. Kami ngabantosan anjeun milih naon tablet pikeun murangkalih atanapi museur ka murangkalih kanggo mésér, sareng anu paling penting kami bakal nyaritakeun upami iPad patepung atanapi anu alit.

Pilih hiji tablet pikeun murangkalih Éta tiasa janten neraka, sacara otomatis kanyataan yén anjeun henteu tiasa ngahargaan naon anu anjeun gaduh sareng daya tahan anu sakuduna dituju, ngajantenkeun urang ngahirupkeun bagian tina tablet murangkalih anu langkung mirah sareng museur pikeun anu alit dina permukaan anu ageung sapertos Carrefour. Nanging, urang kedahna henteu merta ngaluarkeun iPad salaku pilihan, dukungan ageung ti pangembang ios tiasa ngajantenkeun tablet anu paling aman sareng paling kapaké pikeun anu alit dina kulawarga. Salaku tambahan, urang mendakan di pasar beuki seueur produk anu dipokuskeun ku sareng aranjeunna, salaku conto Tablet Clan 2 tina RTVE anu parantos suksés ti saprak 2012. 

Naha umur ngiringan? 3 taun henteu sami sareng 10 taun

Tablet barudak

Aspék munggaran anu bakal kami pertimbangkeun nalika ngagaleuh tablet pikeun murangkalih nyaéta umur putra urang. Tablet henteu bakal ngiringan urang salami sadaya kamekaran, nyatana sababaraha anu bakal gaduh performa anu saé upami urang angkat ti kisaran iPad. Éta sababna urang kedah tumut kana naha tablet murangkalih mangrupikeun produk anu pas pikeun anak urang. Éta kabuktian yén "budak leutik" antara tilu sareng sabelas taun boro-boro hoyong tablet éta pikeun anu sanés dibanding maén sareng manuk Angry Birds atanapi ningali video Pocoyo karesepna. Aya boro diskusi di dieu, sajaba ti kanyataan yén pangawasan déwasa bakal diperyogikeun nalika nganggo téknologi, tablet pikeun barudak sapertos Tablet Clan 2 RTVE difokuskeun ku sareng pikeun pasar éta, sareng watesan na dina tingkat parangkat lunak bakal nyegah anjeun ku sadayana cara pikeun ngagunakeunana.

Sakali kami kéngingkeun tablet ieu, kasieunan urang ngeunaan panggunaan barudak urang kana dunya internét sacara praktis katutup. Nanging, upami urang nyanghareupan saurang nonoman sakitar sapuluh taun, urang kedah ngémutan yén dina sababaraha dinten anjeunna bakal janten nonoman, umur henteu ngiringan anjeunna, hormon aya dina permukaan sareng tablet murangkalih bakal jelas leutik . Kami henteu nyarios ukur dina tingkat navigasi, kaamanan atanapi résistansi, urang kedah émut yén tablet tiasa janten hiji deui alat pendidikan upami anjeun terang kumaha ngaturna.

Ieu dimana urang balik deui ka bagian tablet di Carrefour, tapi kami ngagaduhan masalah, kisaran harga sareng kemungkinan teuing lega sareng kami henteu terang kumaha milih. Nanging, di dieu jawabanana jelas, sektor pendidikan sok milih pikeun ios sareng Apple terang kumaha ngurus aranjeunna, iPad mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Naha iPad saé salaku tablet pikeun murangkalih?

Kasus iPad Barudak

Jelas kalayan pangawasan anu leres, leres. Henteu ngan ukur dina tingkat parangkat lunak, hayu urang mimitian ku résistansi. Sieun utama urang nalika nyésakeun tablet "high-end" sapertos iPad ka anu alit nyaéta karesepna pikeun mariksa résistansi sadaya bahan anu aya di hujung jari. Teu aya uji langkung tahan langkung lami tibatan nyésakeun alat pikeun budak leutik pikeun sababaraha dinten, ngan Nokia anu terang kumaha ngalirkeun tés éta. Nanging, Apple nyumputkeun aksésoris anu saé di tukangeun desain simetris ieu sareng ngurus alat-alat na. Mangrupikeun mérek anu dikenal kami bakal mendakan seueur panutup sareng pelindung anak pikeun iPad, anu ngajantenkeun salah sahiji tablet 10 inci anu paling menarik.

Ngan nuliskeun téks «kasus anak iPad» di Amazon bakal ngungkabkeun urang aksésoris ultra-tahan sajajalan pikeun tablet kami, kasus tablet pikeun murangkalih anu bakal ngajantenkeun iPad pendamping perjalanan anu sampurna pikeun murangkalih anjeun sareng bakal mastikeun yén iPad bakal sampurna tahan sagala tantanganana. Pikeun panangtayungan anu langkung ageung, kisaran gelas tempered iPad ogé lega pisan, sok dihandap 15 euro, sajaba ti éta, toko ageung sapertos Primark ogé nawiskeun aksesoris ieu pikeun iPad.

Durability pasti henteu matak sieun lamun ngeunaan mésér iPad pikeun murangkalih. Ayeuna urang ngalih kana perangkat lunak. Mésér dina-aplikasi sareng panggunaan browser tiasa nyababkeun panik. Nanging Kadali kolot dina ios éta bakal ngajantenkeun anjeun henteu sieun ningali barudak nganggo tablet. Anjeun tiasa sacara gampil milih aplikasi mana anu bakal tiasa dianggo sareng aplikasi mana anu moal tiasa dianggo, anjeun bakal ngagaduhan kaséhatan sareng katenangan dina pikiran. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngahalangan pembelian terintegrasi dina sadaya aplikasi, sabab éta mangrupikeun peraturan ti App Store.

Naha kuring mésér tablet murangkalih mirah atanapi tablet anu saé?

Tablet barudak tangguh

Di dieu jawabanna atra, urang moal nganilai anggaran unggal pamaca, kirang langkung, nanging, upami urang diajar sababaraha waktos, éta dina téknologi, murah biasana mahal. Kami balik kana bagian téknologi di daérah anu ageung sareng kami mendakan yén dina sababaraha bagian anu teu aya watesna tablet murah di Carrefour atanapi pusat anu sami. Nanging, hal anu kedah anjeun émut, "tablet barudak" ieu sanés kanggo murangkalih. Dina tingkat komposisi, bahanna biasana aya hubunganana sareng gampang musnah, salian ti éta, teu mungkin anjeun bakal mendakan aksésoris khusus kanggo murangkalih sabab éta mérek pameget, asal teu dikenal (biasana Cina) sareng éta henteu ngagaduhan jinis jajaran aksésoris resmi atanapi henteu resmi.

Kami teras-terasan milarian, urang mendakan dua tablet 10 inci, hiji harga € 200 sareng anu sanésna ngan ukur € 100. Hésé pikeun urang ningali bédana, antara jumlah anu seueur sareng janji, éta sigana sami-sami. Nanging, henteu aya anu tiasa janten jauh tina bebeneran. Tablet murah ieu biasana ngagaduhan perangkat keras anu parantos lami tina sababaraha taun ka pengker, kalayan jumlah sakedik RAM anu jelas ngajantenkeun aranjeunna teu kabendung dina sistem operasi sapertos Android. Nanging, leres yén tablet sapertos Xperia, Samsung atanapi Huawei rada langkung mahal, tapi nawiskeun duanana pilihan aksésoris sareng dukungan tingkat software anu anjeun moal mendakan di éta mérek tablet murah ti Carrefour.

App Store ngagaduhan aplikasi barudak anu langkung seueur sareng langkung saé

AppStore-STOP

Titik anu ngabédakeun sanésna nyaéta toko aplikasi. Sedengkeun dina Android kami bakal mendakan rébuan rébuan aplikasi anu didamel ku sareng pikeun nipu kami, di App Store kami gaduh kontrol kualitas anu aplikasi anu boro-boro bakal lulus. Naon deui, iklan dina Android teuing ngaganggu dina aplikasi gratis, janten murangkalih urang tiasa ngaraosan gampang teuing ku iklan anu henteu pantes pikeun rentang umur na.

Samentawis éta, App Store henteu ngan ukur ngagaduhan pilihan aplikasi anu langkung ati-ati, tapi ogé ngagaduhan dukungan pangembang sareng ngagaduhan bagian anu didamel sareng pikeun anu alit, kumpulan aplikasi murangkalih pikeun iPad henteu tiasa dikalahkan sareng éta teuing dipikaresep .

Kacindekan ngeunaan tablet barudak

Tablet Clan RTVE pikeun murangkalih

Waleranna di dieu saderhana, kaseueuran pangguna anu ngagaleuh tablet kanggo murangkalih lepatna ngan saukur ngagaleuh tablet murah ku sistem operasi Android, anu jelas mangrupikeun kalepatan. Pasti alternatif anu pangsaéna pikeun barudak nyaéta tablet khusus sapertos Tablet Clan 2 RTVE kalayan harga ngan 130 euro sareng sadayana anu anjeun tiasa buka. Atanapi ngalih ka alternatip sareng ios sapertos iPad Air 2 anu ayeuna nuju 429 euro di toko resmi Apple, dipirig ku aksésoris pikeun murangkalih atanapi Smart Case upami pikeun pemirsa ti umur sapuluh taun, kalayan jaminan yén éta bakal dijantenkeun alat atikan kapayunna.

Upami anggaran urang dikirangan, Tablet anu didamel ku sareng kanggo murangkalih hiji-hijina pilihanKusabab tablet murah 10 inci biasana bakal nawiskeun ngan ukur pagelaran anu pikareueuseun, tapi kualitas bahan anu bakal maksa urang setorna dina titik bersih anu pang caketna ngan ukur sababaraha bulan, sering pikaresep pikeun mésér hal anu kualitas, utamina nalika urang dina hal pangleutikna di bumi, investasi pikeun murangkalih sanés pilihan, tapi kedah janten tugas, janten éta mangrupikeun hiji-hijina alternatip anu urang anggap layak. Salian ti sadayana ieu, pendidikan anak bakal mangaruhan kumaha anjeunna ngagunakeun sareng kumaha anjeunna ngubaran alat, manjangan atanapi ngirangan durasiana dumasar kana waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Tablet anu pangsaéna kanggo murangkalih nyaéta… TIADA !! Éta saderhana Sareng dikurangan ipad pikeun euro 400-ganjil.
    Naon generasi moron sadidinten ngaitkeun kana tablet, jinis pikahareupeun anu ngantosan urang? Percaya kana sagala omong kosong anu aranjeunna baca dina internét tanpa mikir atanapi nalar sareng di luhur kaitkeun pidéo video tanpa diajar atanapi ngerjakeun PR. Nya éta, naon anu bakal dianti ku urang ...

  2.   Mordian cenahna

    Connio IOS 5 Salamina naha anjeun henteu déwasa normal, iraha anjeun bakal ngartos yén generasi milénium mangrupikeun gulung anu sanés, saur anjeun yuswa 50 taun… .ffff sareng para sepuh ieu