Betas anyar pikeun macOS 10.12.1, tvOS 10.1 sareng watchOS 3.1

macos-sierra

Sakali deui urang nyanghareupan soré betas, betas pikeun sadaya alat perusahaan di Cupertino, tapi waktos ieu ngan ukur pikeun pamekar. Sababaraha menit ka pengker kolega kuring Pablo ngawartosan ngeunaan béta munggaran pembaruan munggaran ios 10, anu Apple henteu nyobian pikeun méréskeun masalah hum tina prosésor, masalah modeu pesawat sareng gagalna operasi kendali EarPods énggal kalayan sambungan kilat. Sabalikna, éta kalebet berita anu Apple ngumumkeun ngeunaan kamungkinan ngeureunkeun dana ku iPhone 7 Plus.

nonton-tvos

Tapi éta henteu ngan ukur hiji. macOS Sierra, anu sumping nembé 24 jam ka pengker dina vérsi na, ogé parantos nampi béta munggaran pembaruan munggaran anu bakal ditampi henteu lami. Di momen kami henteu terang warta yén éta kalebet tapi kamungkinan éta bakal ngabéréskeun kasalahan alit sareng pamutahiran kinerja. Pembaruan ieu sayogi ngalangkungan portal pamekar sareng ngaliwatan Mac App Store, salami kami pangembang.

watchOS 3 sareng tvOS 10 ogé parantos nampi béta munggaran tina pembaruan munggaran anu bakal ditampi alat-alat ieu. Detil ngeunaan betas ieu pikeun Apple Watch sareng Apple TV henteu acan dipikaterang, tapi paling dipikaresep aranjeunna fokus, dina ngalereskeun gangguan minor sareng ningkatkeun kinerja, sapertos macOS Sierra béta.

Aplikasi Xcode ogé nampi béta munggaran tina vérsi énggal, nomer 8, anu bakal énggal sumping dina versi pamungkasna pikeun sadaya pangembang anu ngagunakeun aplikasi ieu pikeun aplikasi program dina iOS, macOS, watchOS sareng tvOS. Nalika berita ngeunaan betas ieu diumumkeun umum, kami bakal ngamutahirkeun tulisan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.