Apple paténkeun lampu kilat éksternal pikeun iPhone

Flash pikeun iPhone

Anyar Patén Apple anu aya hubunganana sareng iPhone nembongkeun kami sistem cahaya luar, dirancang salaku pelengkap pikeun foto-foto wengi éta atanapi anu kirang kondisi pencahayaan.

Este flash éksternal pikeun iPhone éta bakal nganggo sababaraha LED salaku sumber cahaya, sistem anu henteu épéktip salaku lampu kilat Xenon tapi éta tiasa langkung cocog pikeun alat sapertos iPhone anu batréna henteu kautamaan utami.

Kalayan aksésori ieu, kaméra tukangeun iPhone bakal resep a sistem lampu suplemén, hal anu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun kualitas gambar dina objék atanapi sawaktos nutup-up.

Justru, kaméra sélulérna siga kalemahan utama poto dina lampu handap, hal anu nyababkeun ayana sora sareng leungitna seukeut pisan. IPhone 6 sareng pamrosésan éta parangkat lunak anu ngajantenkeun ios 8 parantos ningkat pisan aspek ieu, ngahontal hasil anu cukup luar biasa pikeun smartphone, nanging hukuman anu disababkeun ku gaduh lampu handap langkung jelas.

Kami henteu terang upami Apple hiji dinten bakal wani ngadamel flash LED éksternal pikeun iPhone tapi kumaha waé ogé, paténna parantos ngagaduhan éta.

Émutan yén lampu kilat LED anu ngiringan kaméra tukangeun iPhone parantos ningkat pikeun sababaraha generasi berturut-turut. IPhone 5s ngenalkeun flash nada leres dumasar kana dua LED anu béda pikeun ngahontal lampu anu langkung haneut sareng alami. Dina kasus iPhone 6, flash ieu parantos dirarancang pikeun nawiskeun penampilan anu bunder sareng saur kuring, éta ngagaduhan kakuatan anu langkung ageung berkat pemantul na anu langkung ageung.

Sakumaha biasa, waktos bakal ngungkabkeun ka kami upami patén ieu tungtungna janten kanyataan atanapi tungtungna aya dina laci hal-hal ageung anu moal ningali deui panonpoé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    mudah-mudahan hiji kanggo bewara Led ...
    Kuring asalna ti android ,,,, sareng anjeun henteu percanten pisan yén kuring sono ningali Led warna-warni pikeun béwara sareng aplikasi ...
    punten ditunda ayeuna 🙁