Apple kabur tahayul, bakal aya iPhone 13

iPhone 12 Pro Max

cikeneh urang nyarioskeun perkawis kajian anu negeskeun kanyataan yén Apple tiasa kaleungitan potongan penjualan iPhone anyar upami tungtungna ngagunakeun nomer "13" nalika namina, ieu utamina akibat tina reputasi goréng anu nomer ieu gaduh sareng tahayul di panjuru dunya. sami .

Nanging, sadayana nunjukkeun yén Apple bakal tungtungna mutuskeun nelepon modél 13 iPhone 2021 sareng aranjeunna ogé bakal ngajaga ukuran anu sami dugi ka ayeuna. Ku cara kieu, Apple nunjukkeun yén éta kabur tina tahayul sareng teu kedah sieun. Patukang tonggong? Urang bakal terang.

nurutkeun Dailykonomi Poean .ropaIPhone anyar ieu anu bakal sumping di 2021 bakal diluncurkeun dina opat vérsi anu urang tingali pikeun édisi 2020, nyaéta: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro sareng iPhone 13 Pro Max, janten sadayana nunjukkeun sakali deui yén ieu bakal langkung ti révisi pakakas pikeun iPhone 12, anu saurna Apple parantos disebut "S" dina unggal édisi na. Dumasar kana rumor sareng paningkatan sakedik, tiori anu paling anyar ieu mangrupikeun salah sahiji anu bakal beuki kuat nalika urang terus ngariksa ios 15 dina milarian rahasia anu goréng.

Dina cara anu sami, kabocoran nunjukkeun yén leres-leres aya sawala nalika milih nami iPhone anyar, sareng nomer 13 éta salawasna nyiptakeun kontroversi sapertos kieu. Nanging, Apple yakin yén vérsi "S" kedah disayogikeun kanggo parobihan minor dina édisi tinangtu iPhone, Sareng sigana aranjeunna henteu hoyong éta janten kajadian dina taun 2021, nalika iPhone bakal nampi tampilan 120MHz ProMotion sareng perbaikan anu penting dina sensor kaméra, hal anu urang ogé hésé pikeun yakin nunjukkeun standar kualitas modél ayeuna iPhone 12 Pro. Samentawis éta, urang tetep ngantosan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Neil cenahna

    Jigana taun ayeuna upami iPhone sakumaha anu urang terang éta bakal robih pisan. Leres, 120hz dina layar iPhone pikeun anu munggaran mangrupikeun seueur beurat. Ayeuna jumlahna sadayana masalah tahayul.