Apple motong uji coba gratis Apple TV + ti sataun ka 3 bulan mimiti bulan Juli

Apple TV +

Apple sacara resmi ngaluncurkeun Apple TV + tanggal 1 Nopémber 2019. Dinten ayeuna, perusahaan anu berbasis di Cupertino masihan langganan sataun pikeun Apple TV + pikeun ngagaleuh alat Apple naon waé, langganan anu parantos diperpanjang ti waktos ka gratis, sedengkeun katalog platform ieu parantos ningkat.

Tapi, sagala rupa anu saé parantos réngsé. Apple parantos ngumumkeun ngalangkungan halaman wéb na yén Promosi ieu bakal réngsé dina 30 Juni sareng yén dugi ka 1 Juli, sidang gratis anu disertakeun bakal dikirangan janten 3 bulan kanggo pameseran iPhone, iPad, Mac, Apple Watch atanapi Apple TV.

Ngurangan jaman sidang ieu henteu mangaruhan sadayana pangguna anu parantos ngaraosan sataun percobaan leres-leres gratis, sami waé henteu mangaruhan sadayana anu mésér alat anu layak dina promosi sateuacan tanggal 1 Juli, janten upami anjeun mikir ngabaru perangkat Apple sareng hoyong ngamangpaatkeun panawaran, tong seueur pikir.

Tawaran peluncuran gratis sataun pikeun Apple TV + mangrupikeun strategi Apple pikeun mikat palanggan jangka panjangPalanggan anu ayeuna, kalayan kontén anu ayeuna sayogi dina platform, tiasa nganilai naha éta leres-leres mayar 4,99 euro per bulan anu aksés kana Apple TV + biaya.

El sajumlah rilis anu Apple parantos rencanakeun antara ayeuna sareng akhir taun Éta lumayan luhur, kalayan perdana sacara praktis unggal minggu, duanana dina séri, dokumenter sareng pilem. Ted lasso y The Isuk Tembongkeun, dua séri tersukses dina platform ieu, bakal tayang perdana dina 23 Juni sareng 17 Séptémber masing-masing. Usum kadua tina Tempo bakal dugi di akhir Agustus sareng Oktober, peluncuran séri fiksi ilmiah dipiharep Nyerang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.