Apple ngabaru aliansi sareng Hermès ku ngaluncurkeun tali anyar

tali anyar-hermes

Salami presentasi generasi kadua Apple Watch, anu disebat Seri 2, urang tiasa ningali kumaha Perusahaan anu berbasis di Cupertino neraskeun aliansi sareng Hermès sareng ngamangpaatkeun acara pikeun ngaluncurkeun tali anyar perusahaan ieu pikeun Apple Watch. Tali anu didamel ku Hermès gumujeng kusabab parantos karajinan tangan tina kulit kualitas luhur, anu nawiskeun kami kakuatan anu luar biasa sareng daya tahan.

Tali énggal diideuan ku modél Hermès Clipper, Cape Cod sareng Espace. Produk ieu nangtung pikeun kaanggunan, fungsina sareng kesederhanaan akalna. Sadaya modél handapeun aegis tina firma Perancis sayogi dina stainless steel kalayan sagala rupa sprei khusus mérek.

Hermès Manchette gandéng ganda

tali-hermes-manchette

Waktos ayeuna sungut ieu parantos diideuan ku desain klasik sendal Hermès. Tali ieu nawiskeun kami ganda gesper anu pas sapertos sarung tangan dina pigeulang urang. Éta ngan ukur sayogi pikeun 38 mm bisi nganggo modél stainless steel sareng tali kulit Étoupe Swift. Éta tiasa dipésér nyalira. Harga: 1.769 euro.

Hermes Basajan Tur Pelancaran Gesper

hermes-saderhana-lempeng-geseng

Hermès nyiptakeun tali klasik perusahaan. Tali ieu nyumputkeun visa anu dikaluarkeun ku mencét di gigir. Éta ngan ukur sayogi pikeun Model 42 mm sareng kulit Barcina Fauve kulit. Harga: 1.619 euro.

Ganda Tour Hermès

hermes-dobel-wisata

Abdi sono kana tali bungkus dua kali anu nempel dina pigeulang. Éta sayogi sareng Kasus stainless steel 38 mm dina warna Étoupe atanapi kulit Barcina kulit Fauve. Sapertos modél tali anu sanés, éta ogé tiasa dipésér sacara mandiri. Harga: 1.519 euro.

Wisata saderhana Hermés

hermes-saderhana-wisata

Desain tandatangan Hermès klasik nunjukkeun urang tali anu diideuan ku warisan kuda anu membangkitkan tali sadel. Tali tina jenis ieu tiasa dijual misah atanapi sasarengan sareng Apple Watch Series 2. Dimimitian dina 1.369 euro. Éta sayogi dina sababaraha pilihan:

  • 38mm kasus stainless steel sareng tali kulit Epsom ngan ukur Rose Jaipur
  • 38 atanapi 42 mm hal stainless steel sareng warna Fauve tali kulit Barcina.
  • Unggal 42mm stainless steel sareng Feu warna tali kulit Epsom.

Hermès Sport Band

hermes- olahraga-tali

Tali ieu kaasup kana sadaya modél Apple Watch Hermès. Éta hampang, tahan cai sareng fleksibel, dina warna jeruk Hermés anu teu jelas, cocog pikeun olahraga.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.