Apple ngaluncurkeun langganan taunan pikeun Apple TV + kalayan diskon 10 euro

Apple TV +

Salami sababaraha jam, sérver Apple TV + parantos atos jalan. Upami anjeun nembé nembékeun deui iPhone, iPad, Mac, Apple TV atanapi iPod touch anjeun (ti saprak 10 Séptémber) anjeun tiasa ngarasakeun sataun lengkep gratis kana jasa streaming pidéo Apple.

Upami anjeun parantos cukup untung pikeun ngalakukeunana, Apple nawiskeun kami periode percobaan 7 dinten. Upami anjeun parantos nyobian sareng kanggo ayeuna, sakedik aya anu resep, Apple nembé nambihan pilihan langganan énggal pikeun layanan ieu. Kami ngobrol ngeunaan langganan taunan anu hargana 49,99 euro.

Biaya pikeun saku urang upami urang mayar sasih ku sasih kanggo sataun Apple TV nyaéta 59,88 euro, janten upami urang nganggo langganan taunan ieu, urang bakal ngahémat 9,89 euro. Ayeuna urang ngan ukur jasa pidéo streaming anu anyar nawiskeun kami promosi jenis ieu, kumargi Apple Arcade, éta masih ngan ukur aya ku langganan bulanan 4,99 euro.

Upami anjeun resep sakedik anu anjeun kantos tingali sareng anjeun jelas yén anjeun badé milih nyewa taun langganan sareng mopohokeun mayar sasih, urang kedah ngaksés setélan langganan sareng ngarobih langganan bulanan pikeun anu taunan. Pamayaran 49,99 euro bakal dilakukeun dinten saatos réngsé sidang 7 dinten atanapi modeu bulanan upami anjeun nganggo.

Eusi saeutik dina mimiti

Eusi anu ayeuna urang sayogi dina Apple TV + Anjeun tiasa ngetang dina ramo dua panangan sareng masih teu aya ramo deui. Salami sababaraha minggu ka payun, eusi ieu bakal dilegaan, henteu ngan ukur dina séri anyar sareng épisode, tapi ogé sareng pilem sareng dokumenter énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   daniel p. cenahna

    Dimana aranjeunna ngagaduhan € 4,99 x 12 = € 58,99? (aranjeunna € 59,88).
    Upami anjeun ngalakukeun ieu sareng kalkulator ios, anjeun ayeuna tiasa muka tulisan nganggo topik.

    1.    Kamar Ignatius cenahna

      Tarian nomer. Éta parantos dirobih.
      Salam sareng hatur nuhun kanggo catetan.