Apple ngamutahirkeun Bluetooth tina iPhone 6, 6 Plus sareng iPad Air 2

apel-apdet-iphone-6-ipad-air-2-bluetooth-4.2

Model iPhone sareng iPad anu diwanohkeun taun kamari nganggo vérsi Bluetooth 4.0 anu ngajantenkeun cocog sareng Handoff sareng Continuity ti OS X Yosemite sareng ayeuna ti El Capitan. Versi 4.0 tina Bluetooth sanés anu énggal kumargi dugi ka iPhone 5 éta parantos ngahijikeun vérsi éta. Tapi upami urang ningali situs wéb Apple dimana urang ningali ciri-cirina sadaya modél anu dijual ku guys ti Cupertino, boh dina iPhone sareng iPad, urang tingali yén iPad Air 2, anu taun kamari tadi vérsi Bluetooth 4.0 ayeuna éta parantos diénggalan sareng nganggo 4.2.

Dina kasus iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus, ogé ditepikeun taun ka tukang, urang ningali kasus anu sami. Upami nalika aranjeunna dugi ka pasar aranjeunna gaduh versi 4.0 tina Bluetooth, ayeuna ogé aranjeunna nyandak 4.2 sapertos iPad. Kami henteu terang upami parobihan ieue parantos kajantenan dina ranté produksi atanapi parobihan parantos dilakukeun ngalangkungan pembaruan parangkat lunak. Kamungkinan parobihan éta dilakukeun ku parangkat lunak kusabab jumlah produkna tetep sami, sabab ngarobih bagian dina ranté produksi pikeun ngan ukur ngarékam vérsi Bluetooth anu teu masuk akal. Salaku tambahan, versi samemehna Bluetooth 1.0, 2.0 sareng 3.0 teu tiasa diénggalan ngalangkungan parangkat lunak sapertos dina vérsi kaopat.

Kumaha pangaruh ieu mangaruhan urang? Versi Bluetooth 4.2 2,5 kali langkung gancang sareng ngadukung kapasitas data 10 kali langkung seueur dibandingkeun sareng versi sateuacanna, salian ti ningkatkeun dina aspek sapertos privasi, kaamanan sareng efisiensi énergi. Justru Jumaah kamari rumor anyar mimiti medar ngeunaan kamungkinan keyboard anyar, Magic Mouse sareng Magic Trackpad anu tiasa langsung dugi ka pasar. Sadaya alat anyar ieu écés bakal nganggo vérsi Bluetooth panganyarna 4.2 ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.