Apple ngarobih posisi Angela Ahrendts dina halaman wéb na

Angela-Ahrendts

Dina kaseueuran keynotes, Apple biasana giliran manajer top na pikeun nampilkeun atanapi ngawartosan ngeunaan berita anu parantos disiapkeun pikeun urang. Tim Cook, salaku kapala perusahaan, tanggel waler nampilkeun sadaya konci perusahaan. Tapi ogé Philip W. Schiller, Eddy Cue sareng Craig Federighi biasana angger dina presentasi ieu sanaos Federighi henteu muncul dina acara terakhir ieu. Dina kasempetan Angela Ahrendts parantos muncul dina intina tapi sacara sporadis pisan. Anu sigana panggung sieun nyaéta Jony Ive, kapala desain sadaya alat perusahaan dina sababaraha taun terakhir. Karyana ngan ukur fokus kana nyayogikeun sora-na dina pidéo anu dipidangkeun ku perusahaan nalika nampilkeun produk na.

apal-exec-profil

Sakedik langkung dua taun ka pengker, Apple ngajakan Angel Ahrendts pikeun ngurus toko fisik sareng online sahiji perusahaan. Dugi ka sababaraha dinten ka pengker urang tiasa ningali dina halaman wéb Apple khusus kanggo perusahaan éksékutip kumaha posisi Ahrendts nunjukkeun yén anjeunna jaga toko online, tapi ayeuna inpormasi éta parantos dileungitkeun, ngan ukur Wakil Présidén Senior ritel Penjualan.

Sadayana siga nunjukkeun yén modifikasi ieu ngan saukur parobahan éstétis sareng Ahrendts bakal teras ngalaksanakeun karyana sapertos sateuacan. Parobihan ieu sigana nunjukkeun yén Apple hoyong ngahijikeun boh toko online atanapi fisik sareng henteu parobihan dina tanggung jawab Ahrendts, sabab upami urang ngalebetkeun biografi na, urang tiasa maca yén anjeunna «tanggel waler pikeun strategi, perumahan sareng pamekaran sareng operasi toko-toko fisik Apple, toko online sareng pusat kontak online Apple».

Upami urang tumut kana akun éta sakedik langkung sabulan katukang Apple mimiti ngaleungitkeun kecap Toko ti toko dina halaman wébDihartoskeun yén parobihan ieu mangrupikeun bagian tina ngarobih merek, anu dina sagala kamungkinan bakal ngareuwaskeun kejutan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ḿảṝiō Rōċą cenahna

    Jinis berita ieu mangrupikeun warta anu didamel ngan ukur pikeun ngeusian rohangan ... sabab kuring panasaran saha anu bakal resep kana jinis ieu

  2.   IOS 5 Salamina cenahna

    Biasa ngeunaan Jony Ive, pameunteu na kedah murag tina éra ku bencana iphone / ipad ti ios 7.