Apple nyatakeun yén iPad Pro 12,9 inci énggal dianggo ku Magic Keyboard sateuacanna sanaos éta moal nutup sampurna

Kalayan peluncuran iPad Pro 12,9 inci anyar sareng tampilan na nganggo téknologi mini-LED (henteu sayogi dina iPad 11 inci), Apple kapaksa ngaluncurkeun vérsi anyar Magic Keyboardkumargi, ku ningkatkeun ukuran alat na 0,5 mm, ieu éta henteu pas sampurna sareng Magic Keyboard generasi ka-1.

Janten alat anu hargana 400 euro, seueur anu janten pangguna anu parantos nganyatakeun rasa teu nyaman ngeunaan éta, sabab upami aranjeunna parantos ngarencanakeun ngomean iPad Pro lami na ngamangpaatkeun Magic Keyboard anu diluncurkeun Apple taun kamari, aranjeunna ogé kedah ngomean keyboard upami anjeun hoyong pas sareng nutup sampurna.

Sababaraha média bet éta Apple tiasa ngaluncurkeun program diskon pikeun sadaya pangguna anu ngagaleuh modél munggaran keyboard ieu pikeun iPadna upami ngabandingkeun modél anyar iPad Pro babarengan sareng keyboard.

Nanging, sigana mah Apple sanés kanggo damel sareng ngumbah pananganna. Éta upami, dina Kaca dukungan Magic Keyboard di Amérika Serikat (dina vérsi Spanyol dina waktos nyebarkeun tulisan ieu inpormasi ieu henteu muncul), Apple hoyong ngajelaskeun yén aranjeunna cocog sanaos sareng:

Magic Keyboard generasi kahiji (A1998) sacara fungsional cocog sareng iPad Pro 12,9 inci anyar (generasi ka 5) kalayan tampilan Liquid Retina XDR. Kusabab diménsi anu rada kandel tina iPad Pro anyar ieu, Magic Keyboard tiasa teu pas pas nalika ditutup, khususna nalika palindung layar diterapkeun.

Kalayan pembaharuan iPad Pro 12,9 inci, Apple parantos nyandak kasempetan pikeun tambahkeun versi anyar dina warna bodas, vérsi anu gaduh harga anu sami sareng modél hideung. Dimimitian dinten ayeuna, dimungkinkeun pikeun nga-order heula iPad Pro sareng Keyboard Magic anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.