Apple ngamutahirkeun parangkat lunak iPod nano

Ipod nano

Generasi katujuh iPod nano nembé ningal kumaha parangkat lunak na parantos nampi pagelaran énggal, janten ayeuna versi panganyarna na 1.0.4. Pembaruan gratis ieu tiasa dipasang ku nyambungkeun alat kana komputer liwat USB sareng aksés kana iTunes sapertos biasana.

Ngamutahirkeun henteu katingalina ngahasilkeun parobihan anu épéktip pikeun fungsina iPod nano, tapi pamuter layar rampa Apple tetep dirojong pikeun cocog sareng Apple Music. Kituna urang tiasa nangtoskeun yén vérsi énggal ieu mangrupikeun pembaruan pangropéa sareng leyuran tina liang alit anu, salian ti éta, nambihan kasaluyuan sareng Apple Music salaku titik anu kuat.

Salah sahiji liang anu direngsekeun ku pembaruan ieu nyababkeun panutupanana aplikasi iTunes dina komputer anu parantos dipasang versi béta tina sistem operasi Apple OS X El Capitan anyar. Pas sateuacan pembaruan mimiti dipasang, aplikasi iTunes ditutup ku kasalahan program.

Generasi katujuh iPod nano diumumkeun sacara resmi dina 12 Séptémber 2012. Generasi ieu ngenalkeun kasaluyuan antara sistem sambungan Bluetooth 4.0 sareng aksesoris nirkabel anu urang hoyong anggo ku alatna, sapertos: headphone nirkabel atanapi alat monitoring jantung kanggo kagiatan olahraga. IPod nano pangénggalna ieu dijual salaku iPod nano ipis paling ipis di ditu, janten tilu puluh dalapan persén kirang jero tibatan anu sateuacanna. Anu ayeuna ngan ukur 5,4 milimeter, dibandingkeun sareng 8,78 dina vérsi anu sateuacanna.

Usum panas ieu, Apple ngarilis generasi kaopat iPod touch, sajaba ti nambihan sajumlah warna anyar dina kisaran iPod nano. Cicih warna anyar, perangkat keras alatna henteu ngalaman variasi atanapi paningkatan, bahkan teu salah sahiji anu pang diantisipasi ku pangguna: ningkatkeun ruang panyimpenan internal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.