Pembaruan! IOS 15.1, iPadOS 15.1 sareng macOS Monterey aya di dieu

Éta dinten Senén kanggo pembaruan, sababaraha anu diantisipasi pisan ku pangguna sapertos conto ios 15.1, khususna ngémutan éta iOS 15.0.2 parantos nawiskeun masalah anu dicampur ngeunaan kaséhatan batré tina iPhone sareng itungan otonomi sésana. Nanging, pembaruan ios henteu sumping nyalira.

Apple parantos ngaluarkeun iOS 15.1, iPadOS 15.1 sareng macOS Monterey tungtungna sumping, pembaruan anu paling diantisipasi sateuacan akhir taun. Hayu urang perhatoskeun warta utama anu bakal urang pendakan sareng émut: ngamutahirkeun penting pikeun ngajaga kaamanan sareng kaayaan anu hadé dina alat anjeun, bahkan henteu dipikirkeun.

Jelas ios 15.1 sareng iPadOS 15.1 moal gaduh seueur teuing fitur énggal, tapi bakal aya sababaraha susunan anu sanés pikeun kabutuhan pangguna. Mimiti, Apple hoyong ngarengsekeun masalah Modeu makro otomatis anu nyababkeun seueur poto anu teu dihoyongkeun, ogé aktivasina definitif tina format ProRES pikeun modél pangluhurna perusahaan, leres, dina FullHD pikeun modél 128GB sareng dina 4K ngan ukur pikeun anu 256GB. Dina cara anu sami, éta bakal ngahijikeun apdet pikeun HomePods HomePod ayeuna nampi Dolby Atmos, Audio Spasial sareng Audio Lossless, fungsi nu urang geus ngantosan sababaraha bulan.

Upami anjeun hoyong terang sadayana warta ngeunaan macOS Monterey, kami ngingetkeun yén dulur-dulur urang di www.soydemac.com nuju ngusahakeun pikeun nyarioskeun ka anjeun sadaya warta ngeunaan sistem operasi desktop anyar ti perusahaan Cupertino anu hadir sareng kisaran MacBook énggal. Pro. Pembaruan ieu Boh pikeun ios, iPadOS sareng macOS bakal sayogi ti 19:00 p.m. waktos Spanyol sareng kami nyarankeun pisan anjeun angkat ka Setélan> Umum> Pembaruan Parangkat Lunak sareng laksanakeun apdet pikeun ngajaga alat anjeun tetep diropéa sareng nyalametkeun masalah privasi anjeun ka hareup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.