Pembaruan pikeun iPhone, Apple Watch, HomePod sareng Apple TV Ayeuna Sadia

Apple parantos ngaluncurkeun iOS 14.7 kanggo iPhone, ditambah watchOS 7.6, tvOS 14.7, sareng HomePod 14.7, anu ayeuna sayogi diunduh dina sadaya alat kami.

Saatos sababaraha Betas, Apple tungtungna ngaluarkeun iOS 14.7, salah sahiji pembaruan anu paling diantisipasi saatos masalah konsumsi batré anu seueur pangguna humandeuar ku vérsi 14.6. Urang kedah ngantosan naha masalah ieu parantos direngsekeun ku pembaruan ieu, tapi ogé nyandak berita anu sanés sapertos kasaluyuan sareng batré MagSafe énggal anu badé dijual énjing di Apple Store. Éta ogé kalebet kabisa pikeun ngaitkeun sababaraha akun Apple Card, anu henteu sayogi di luar Amérika Serikat, sareng ogé kamampuan pikeun ngontrol timer HomePod tina aplikasi Home.

Perkawis pembaruan pikeun Apple Watch pikeun nontonOS 7.6, novelty utama nyaéta datangna aplikasi ECG (electrocardiogram) di 30 nagara deui. Pembaruan pikeun Apple TV kana tvOS 14.7 Éta henteu nyayogikeun warta penting anu tiasa diperhatoskeun ku pangguna, ngan ukur paningkatan kinerja alat sareng solusi pikeun kasalahan anu dideteksi dina vérsi anu sateuacanna. Tukang, HomePods kami ogé parantos diénggalan, anu nyayogikeun kamungkinan pikeun ngontrol timer ti iPhone urang, dina aplikasi Bumi. Kami ogé ngarepkeun yén masalah anu teuing sareng bahkan nabrak masalah anu dilaporkeun ku sababaraha pangguna saatos ngamutahirkeun ka versi 14.6 bakal direngsekeun.

Pembaruan otomatis bakal dipasang dina alat nalika nyambung kana beban sareng jaringan WiFi, atanapi anjeun tiasa salawasna maksa pamasangan sacara manual ku cara nuliskeun setélan iPhone, iPad, Apple Watch sareng Apple TV, atanapi dina aplikasi Home upami dina HomePods.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.