Apple badé nyatakeun séri produk luntur

Latar-keynote

Sapertos perusahaan téknologi naon waé, Apple ngajaga katalog produk online salami éta nguntungkeun sareng wajar pikeun ngalakukeunana, tapi kadang-kadang sawatara diantarana kedah pensiunan sareng dinyatakeun luntur, anu hartosna ngabatalkeun pangrojong anu dipasihkeun ka aranjeunna sareng ningalkeun aranjeunna salaku produk "vintaj" atanapi dihentikan.

Numutkeun inpormasi anu dikumpulkeun ku blog Amérika anu terkenal 9to5mac, Apple badé nyatakeun dina 8 Séptémber daptar produk salaku panenan taun, anu bakal ngabantosan naon waé dukungan sésana pikeun produk anu umurna lumayan kuno.

Alesan pikeun prosés ieu tiasa kahartos, henteu masuk akal pikeun neraskeun ngadukung alat anu teu tiasa nganggo jasa anyar sareng anu parantos lirén nampi berita mangtaun-taun, di sisi sanésna ngirangan katalog produk salaku dukungan ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nambihan anyar produk, anu dipikaterang kajantenan sadinten saatos, dina 9 Séptémber, dinten kami disebat ningali atanapi nuturkeun keynote Apple anu pastina (upami Apple nuturkeun tradisi na) iPhone anyar bakal dipidangkeun sareng panginten sababaraha anu énggal tibatan anu sanés.

La daptar produk anu bakal dinyatakeun parantos luntur Ieu mangrupikeun:

apel

Diantara produk anu aya dina daptar nyaéta sababaraha anu tiasa nimbulkeun berita, sapertos Apple TV munggaran, alat anu langkung lami tibatan jaman na. vérsi kaopat diperkirakeun dileupaskeun dina 9 Séptémber anu kalebet ios langkung lengkep, AppStore sorangan, Siri sareng layanan ala Netflix, éta pasti bakal janten set-up tina alat anu leres-leres meryogikeunna.

Di sisi anu sanésna, éta ogé narik yén dinyatakeun salaku usul Mac Mini Ahir 2009, langkung ti naon waé kumargi dugi ka ayeuna sadaya Mac dumasar kana prosesor 64-bit badé nampi sadaya pembaruan énggal.

Kami ogé ningali kumaha layar anu ayeuna dijual ku Apple langkung ti € 1.000 muncul sareng kami yakin peryogi pembaharuan anu mendesak, khususna ngémutan yén prosesor Skylake caket sanggup baranahan 3 layar dina 4K Sareng yén iPhone 6s énggal bakal tiasa ngarekam dina 4K, léngkah anu paling logis nyaéta pikeun Apple pikeun modérnisasi panél éta ku ngajantenkeun aranjeunna ogé 4K.

Kami bakal ngantosan dina 9 Séptémber kanggo ningali berita naon anu dibawa ku Apple, sareng mudah-mudahan aranjeunna pulih yén faktor kejutan anu dugi ka sababaraha taun ka pengker dicirian, émut yén anjeun tiasa nuturkeun keynote langsung sareng kami sareng engké kami bakal ngabéjaan anjeun sadayana warta anu ditepikeun sacara rinci.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.