Apple bakal mayar langkung seueur dina program daur ulang na kanggo iPhone 4S / 5 / 5s

iphone-5s

Nalika urang badé ngamaenkeun iPhone, hal anu paling normal nyaéta urang masihan smartphone lami urang ka anu sanés, naha gratis ka baraya atanapi ku ngicalna kanggo ngabantosan telepon salajengna. Hadé pisan mun éta ngajual nyalira, sabab urang bakal kéngingkeun langkung seueur artos. Tapi upami urang henteu hoyong hanas sirah urang milari anu ngagaleuh sareng panginten kedah ngirim iPhone ku kurir, pilihan anu saé nyaéta ngadaur mulangkeunana ku ngajual deui ka Apple.

Apple nembé ngabuka program daur ulang na pikeun kalebet smartphone anu didukung ku Android dina perjanjian, sahingga langkung gampang pikeun pangguna pikeun ngalih kana iPhone. Tapi upami urang parantos gaduh sareng hoyong ngamangpaatkeun program anu parantos aya, mungkin ayeuna mangrupikeun waktos anu saé pikeun nyandak ka Apple Store.

Numutkeun ka sumber ti sababaraha Toko Apple Amérika, Apple bakal ningkatkeun jumlah artos anu bakal masihan ka pangguna anu hoyong ngarobih modél iPhone langkung sepuh, tapi ngan ukur pikeun waktos anu kawates (ayeuna ukur di Amérika Serikat). Ieu ngandung harti yén lamun urang nyandak iPhone 4S ka toko fisik, aranjeunna bakal masihan urang langkung seueur artos tibatan sabulan katukang.

Kuring keukeuh: teu jelas upami promosi ieu bakal ninggalkeun Amérika Serikat. Data ieu mangrupikeun ti Toko Amérika Kalér Amérika:

  • iPhone 4S: Kiridit $ 50. Éta naék tina $ 35.
  • iPhone 5: Kiridit $ 100. Éta naék tina $ 85.
  • iPhone 5s: Kiridit $ 200. Naék tina 175.

Kanaékan ieu sigana kusabab datangna usum panas, pikeun "ngundang" konsumén pikeun ngomean iPhone sareng mésér iPhone 6/6 Plus. Paling dipikaresep, upami anjeun maca tulisan ieu anjeun ti luar Amérika Serikat, janten upami anjeun hoyong yakin naha promosi ieu badé dugi ka nagara anjeun, pangsaéna pikeun buka Toko Apple anu fisik sareng naroskeun.

Sakali perobihanana dilakukeun, Apple bakal masihan kami kartu kado pikeun jumlah anu parantos didadarkeun di luhur, janten, nalika urang mésér iPhone anyar, kami bakal mayar langkung sakedik. Sistem ieu bénten sareng anu dianggo dina halaman wéb anjeun, sabab upami kami kirimkeun ka anjeun, artos bakal disimpen kana rekening anu aya hubunganana sareng Apple ID kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tenang Garcia cenahna

    Salah sahiji ciri anu kuring henteu resep ngeunaan apel nyaéta aranjeunna ngajual tinggi sareng mésér murah, tapi kuring ngabayangkeun éta mangrupikeun bagian tina kameunangan sareng kauntunganana.

  2.   Alejandro Vieira cenahna

    Nico Rock urang ngalakukeun bisnis kan?

    1.    Nico Rock cenahna

      Seeeeeeeee

  3.   Carlos cenahna

    iPhone 4s dina $ 50 sareng 5 dina 100 ... Abdi hoyong mésér hiji dina harga éta

  4.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Nalika kuring ngagaduhan IPHONE 5 (énggal, sabab aranjeunna masihan kuring kusabab masalah tombol volume +) aranjeunna mésér artos 100 dolar ... Di toko kadua aranjeunna masihan 255 euro, sareng tungtungna mah dijual. pikeun 535 euro, leres-leres Hatur nuhun anu kuring ngagaleuh IPHONE 6, tapi sigana sakedik naon anu Apple masihan ... teras IPHONE 6, taun payun sigana mah 150-200 euro .. Salam!

  5.   Leandro Concha Florechaes cenahna

    Entong ibu sareng sabaraha aranjeunna masihan kuring kanggo Macintosh 1? : v

  6.   Miiii cenahna

    Hayu urang tingali sadaya kritik anu mésér anu murah ... Telepon naon anu anjeun meser nalika anjeun mésér anu sanés? Naon saur anjeun Apple tiasa kaluar tina telepon tilas? Ngajualna sakumaha anu dianggo? Manzana? Upami éra yén aranjeunna masihan anjeun sami pikeun anu musnah tibatan hiji dina kaayaan anu sampurna tapi teu aya anu maksakeun anjeun ngajual ka aranjeunna upami anjeun henteu ningali éta saé ...

  7.   Mac Perez cenahna

    teu aya anu ningali ... Kuring gaduh sadayana modél sareng aranjeunna pinuh sareng dilestarikan pisan ... hatur nuhun Apple.

  8.   Alberto Garcia cenahna

    Éta sadayana ngeunaan pamasaran. Pikeun Apple parantos nyiptakeun surga na nyalira sareng kami rasul na anu tetep satia ka aranjeunna. Muji anu alus sareng teu maliré anu goréng. Siga agama. Kuring kaasup sorangan kana agama éta tapi siga kitu, Apple parantos digawé pikeun éta sareng teu aya anu tiasa nyandak éta. Ogé, teu aya anu wajib ngajual anjeun teleponna.