Apple bakal nampilkeun énjing aplikasi anu nyarankeun eusi pikeun Apple TV

poto-apel-tv

Acara "Halo deui" énjingna bakal ngagaduhan protagonis anu kawéntar: Mac. Komputer bakal janten fokus inti anu badé lumangsung énjing jam 19:XNUMX sonten (Spanyol) kalayan MacBook Pro Retina anu parantos disebatkeun sareng bahkan disaring nganggo keyboard hibrid, anu kamari urang parantos tiasa ningali gambar resmi Apple. Nanging, Apple tiasa nampilkeun langkung seueur produk atanapi jasa anu ngamangpaatkeun éta acara, sareng Sigana mah Apple TV bakal ngagaduhan momen anu kamashur salami éta, hatur nuhun kana aplikasi anu bakal dipasihkeun énjing sareng anu bakal tanggel waler nyarankeun eusi ka kami pikeun lalajo dumasar kana langganan urang sareng naon anu biasana urang lalajo nganggo alat éta.

Éta mangrupikeun aplikasi nganggo nami anu teu dikenal, anu dikenal sacara internal salaku "Watch List" (anu tiasa ditarjamahkeun janten ditingali pikeun ditingali) sareng éta bakal ngabantosan kami mendakan kontén anyar. Kuring bakal ngalakukeun éta ku ngamangpaatkeun lalanggan aktif kami dina Apple TV, sareng nuturkeun pola anu mantep dumasar kana séri anu urang parantos nonton. Émut yén Apple ngumumkeun fungsi anyar pikeun Apple TV kalayan tvOS 10 anu ngamungkinkeun urang gaduh pangguna tunggal pikeun sadaya langganan kami, tanpa kedah ngalebetkeun data dina unggal aplikasi, sareng ieu bakal ngabantuan pisan tepat pikeun tiasa ngahijikeun aplikasi anyar ieu sareng sadayana.

Éta tetep kedah ditingali upami éta bakal aplikasi universal, ogé valid pikeun ios atanapi bahkan macOS, sareng upami éta bakal sayogi di sadaya nagara, henteu ngan ukur di Amérika Serikat (paling dipikaresep). JEUNGAplikasi ieu ogé bakal sampurna pikeun distributor sareng ranté nyalira pikeun ngamajukeun séri anyarna, sumber pendapatan anyar pikeun Apple sareng langkung seueur hubungan sareng layanan televisi streaming anu parantos dikabarkan anu henteu pernah réngsé. Sadaya ieu sareng seueur deui énjing ti jam 19 sonten.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.