Apple nganggo layar 3D Touch dina iPads saatos iPhone 7

3d-toél

Kamari urang nyerat hiji tulisan anu ngempelkeun pernyataan ti analis Ming-Chi Kuo, anu ngajamin yén iPad Air 3 bakal sumping dina Maret sareng tanpa layar 3D Toél. Henteu lami saatos, sumber anu akrab sareng masalah ieu negeskeun laporan analis Cina, mastikeun yén Apple bakal tiasa nganggo sistem pangakuan tekanan anu sami sareng iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus dina layar anu langkung ageung, anu ngamungkinkeun aranjeunna nambihan 3D Touch kana iPad. Ayeuna, Apple nyobian "manteng" 3D Touch sareng ngagarap téknologi anu sami kalayan tujuan pikeun ngagunakeunana di payun. iPad Pro.

Téknologi ieu moal siap-siap pikeun diluncurkeun (upami dihasilkeun) tina iPad Air 3 dina Maret sareng teu mungkin éta bakal siap pikeun iPad Pro hipotésis 2. Sumber nyatakeun yén téknologi 3D Touch pikeun iPad bakal sumping saatos iPhone salajengna, alat anu diarepkeun disebat iPhone 7. Upami urang nganggap yén iPhone 6s diwanohkeun dina bulan Séptember sareng iPad Pro dijual dina bulan Nopémber, aya kamungkinan (jauh) iPad Pro 2 kalebet tampilan kalayan tekanan pangakuan.

Upami aya iPad Pro 2 sareng éta sumping tanpa 3D Touch, téknologi kedahna siap pikeun generasi saterusna iPad Air sareng hal anu paling logis nyaéta Apple nganggo layar sénsitip tekanan pikeun modél iPad éta, kumargi Sentuhan 3D parantos dipasihkeun 18 bulan sateuacanna. Kami émut yén tablet apel peryogi sataun pikeun nampi Touch ID, tapi sataun satengah parantos tiasa seueur teuing di pasar anu persainganna sengit.

Anu pamungkas, sumber nyatakeun yén generasi saterusna 3D Touch bakal dianggo cara anu sami sareng generasi ayeuna sareng éta kedah transparan pikeun pangguna akhir. Éta kedah janten pembaruan anu sami kana Touch ID tina iPhone 6s, sénsor generasi kadua anu langkung gancang sareng langkung dipercaya tibatan versi sateuacanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.