Apple ngayakeun acara sanés dina Oktober sareng iPad sareng MacBook

Salami dinten énjingna 14 urang bakal ngiringan sadayana berita ngeunaan iPhone 13, AirPods generasi katilu sareng tangtosna Apple Watch Series 7 anu anyar, Nanging, seueur pangguna pasti ngarepkeun berita ngeunaan kisaran iPad sareng MacBook, hal anu henteu sigana tiasa waktos ieu, éta bakal seueur teuing hal babarengan.

Numutkeun ka Mark Gurman, perusahaan bakal mutuskeun ngayakeun acara Oktober payun dimana urang bakal ningali berita ngeunaan MacBook sareng iPad, anjeun bade sono? Kami henteu acan ngagungkeun Keynote mimiti generasi anyar iPhone sareng kami parantos ngagaduhan hal anu salajengna.

Dina acara ieu anu direncanakeun pikeun Oktober, sadayana nunjukkeun yén kami bakal ningali rentang MacBook Pro diperbaharui, mimitina ku modél opat belas inci sareng kadua nyandak fitur-fitur anyar pikeun modél 16 inci anu ayeuna. Kisaran laptop «profesional» ieu ti perusahaan Cupertino bakal ngagantikeun sadaya rentang Intel ayeuna anu nawiskeun produk ku prosesor A1X, pembaharuan anu langkung kuat (upami tiasa) tina M1 populér yén parusahaan Cupertino parantos ningkat dina iMac anu langkung alit, MacBook Air sareng MacBook Pro 13 inci.

Sajaba ti éta, IPad Mini anu diperbarui tiasa ditingali sareng desain anu diperbarui dina hal bezels, nyoko kana morfologi iPad Air, dipirig ku renovasi téknis iPad 10,2 inci, ogé datangna prosesor generasi pangénggalna kana sababaraha iPad tina kisaran Pro. Sadaya asumsi ieu, kalayan ngémutan yén bakal aya sasih deui kanggo cenah presentasi anéh pikeun urang sareng pisan yén sajumlah ageung kontén henteu disaring dina hal ieu, hal anu ngajantenkeun urang ragu kana inpormasi anu ditawarkeun ku Mark Gurman Bloomberg dina dinten ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.