Apple bakal ngenalkeun program kasatiaan, "Apple Pay Rewards"

Apple-Pay-1

Apple ngarencanakeun ngenalkeun program kasatiaan atanapi hadiah anyar dina WWDC anu ditujukeun pikeun promosi Apple Pay disauran "Ganjaran Apple Pay" sareng éta pastina sanés janten hiji-hijina berita ngeunaan Apple Pay salami WWDC Juni. Saeutik atanapi henteu aya anu terang ngeunaan program kasatiaan ieu, tapi urang kedah ngantosan sakedik pisan pikeun ningali éta jalan, kumargi kirang ti dua minggu éta bakal janten WWDC anu bakal masihan urang sadayana berita ngeunaan Maps, Apple Pay, iOS 9 sareng langkung seueur deui. Tong luput kana beja anu pang anyarna.

Inpormasi ieu parantos dikedalkeun ku The New York Times, sajaba ti éta, éta parantos dikabarkan ti mimiti Apple Pay, sareng éta sababaraha hal anu tiasa ngadorong pangguna langkung ti pikeun ngahususkeun pamayaran sareng ngahargaan aranjeunna dina bentuk cek atanapi poin, pikeun tiasa nyéépkeunnana sacara bergilir, di perusahaan-perusahaan anu dimana urang mayar ku Apple Pay. JEUNGUkuran anyar ieu bakal saé henteu ngan ukur pikeun Apple sareng kamekaran Apple Pay, tapi ogé pikeun usaha anu miluan sabab anu balanja bakal mendakan hiji alesan deui pikeun balik ka toko na.

Analis ngungkabkeun fitur anyar dina Apple Pay, program hadiah pikeun "maksa" pangguna sareng pembeli pikeun balik ka padagang anu ilubiung. Pagawe anu caket kana Apple Pay nyebatkeun yén fungsi anyar ieu bakal diungkabkeun Juni payun sareng Apple bakal ngumumkeunana kalayan kasohor pisan, sanaos rinci ngeunaan kumaha, iraha sareng dimana teu dikenal - The New York Times.

Kituna, urang tiasa nyarios sakedik atanapi henteu ngeunaan kumaha carana bakal ngembangkeun kumaha sistem kasatiaan ieu jalan, que Éta bakal janten kartu dina gaya Travel Club tapi virtual, atanapi sabalikna, unggal pendaptaran tiasa nambihan kartu virtual anu khusus sareng khusus kana akun Apple anjeun. Urang bakal ngarepkeun WWDC 15.

Di sisi séjén, aya rumor anu nunjukkeun yén program ieu tiasa diintegrasikeun kana iAd s sareng iBeaconsJanten, dina iklan anu kami tampi dina alat kami ngalangkungan pangurus Bluetooth LE di toko atanapi ngalangkungan geolokasi, sanaos kami leres-leres ngarepkeun yén sanés masalah éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.