Apple bakal nguatkeun pamekaran alternatif pikeun mesin pencari Google

iPadOS 14

Apple bakal "ningkatkeun usaha" pikeun ngembangkeun téknologi pamilarian nyalira Kusabab otoritas antitrust AS nempatkeun tujuanana dina perjanjian antara Apple sareng Google anu ngajaga mesin pencari anu terakhir salaku mesin pencari standar dina alat Apple. Sumberna henteu sanés nyaéta ti Financial Times nyalira.

Dina ios 14, Apple nembongkeun hasil pamilarian nyalira sareng tautan kana halaman wéb langsung tina Spotlight nalika pangguna ngasongkeun téks tina layar utama. Numutkeun ka Financial Times, ieu ngan ukur salah sahiji buktina yén Apple damel dina téknologi milarian nyalira pikeun bersaing sareng mesin pencari Google.

Laporan Financial Times nyorot pengambilan dua taun ka pengker ku Apple of John Giannandrea, mantan Google sareng tilas diréktur mesin pencari, pikeun ningkatkeun kamampuan dina kecerdasan jieunan ogé Siri. Salaku tambahan, éta nyebatkeun beuki sering Bukaan padamelan Apple dina milarian insinyur salaku bukti tambahan pikeun ambisina ngeunaan anu milari ka tukang.

The Financial Times ogé nyebatkeun ningkat kagiatan Applebot, crawler wéb Apple, anu nyababkeun spekulasi ngeunaan kumaha Apple panginten badé ngaluncurkeun mesin pencari lengkep sanaos Applebot dianggo pikeun ningkatkeun hasil teangan Siri sareng Sorotan.

Luhureun sadaya, laporan nambihan sakedik inpormasi anu kami henteu terang sareng langkung spekulasi anu timbul tina Gugatan antitrust Filed ku Departemen Kaadilan ngalawan Google minggu kamari. Gugatan hukum ieu nyatakeun yén perusahaan nganggo prakték anti kalapa sareng pangaluaran dina milarian sareng pasar iklan pikeun ngajaga monopoli ilegal.

Apple nampi harga $ 8 dugi ka $ 12 triliun (émut yén di Amérika milyaran milyaran) per taun ngan ukur ku netepkeun Google salaku search engine standar anjeun dina alat sareng jasa anjeun.

Upami ieu mesin pencari anyar tiasa dianggo pikeun manjangan operasi jasa sanés sapertos Siri, wilujeng sumping. Pasti ieu mangrupikeun salah sahiji layanan Apple anu paling cocog pikeun anjeun kumargi pesaing sanésna sapertos Alexa parantos ngaliwat anjeunna ku katuhu sareng ngaleupaskeun stiker dina sababaraha hal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.