Apple pikeun nyiarkeun acara 16 Oktober langsung

acara-ipad-2014

16 Oktober payun urang gaduh acara apel sareng deui, sigana perusahaan bakal disiarkeun langsung pikeun tiasa ningali éta ngalangkungan Safari, Apple TV atanapi alat ios naon waé.

Dina acara iPhone 6, Apple ogé nyiarkeunana langsung atanapi sahenteuna nyobaan kusabab hasil akhir na éta musibah nyata. Motong konstan, disada dina basa Mandarin Cina atanapi sinyal telat ngeunaan hal anu kajantenan mangrupikeun sababaraha masalah anu urang tiasa tingali nalika intina.

Mudah-mudahan waktos ayeuna ieu, Apple bakalan nyayogikeun siaran lancar sareng tanpa kakurangan pikeun tiasa langsung ngaraosan sadaya berita anu ditepikeun. Émut yén salian ti iPad Air 2 sareng iPad Mini 3Urang sigana ogé bakal terang tanggal pelepasan Yosemite atanapi bahkan ios 8.1 tapi sapertos biasa, urang kedah ngantosan sababaraha dinten deui pikeun ningali naha aya kejutan tambahan.

Dina iPhone Aktualidad kami ogé bakal ngalakukeun sinyalna langsung sahingga anjeun henteu sono waé rinci upami anjeun henteu tiasa nuturkeun streaming Apple. Sakumaha biasa, dina wéb kami bakal nyebarkeun sadaya berita sareng dina jaringan sosial kami anjeun bakal diinpokeun dugi ka menit tina hal anu paling penting. Pendak deui salajengna 16 Oktober jam 19:00 wengi dina waktos Spanyol samentawis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jimmy IMac cenahna

    Mudah-mudahan sing saha waé anu hoyong ningal dina appletv bakal licik sapertos anu sanésna ku nampilkeun iphone

  2.   Pablo cenahna

    Hayu tingali ... Abdi di Argentina. Anjeun sadayana terang, éta burit dunya, di dieu di planétA, ampir dugi ka Antartika, dunya katilu, sareng kuring tiasa teraskeun sapertos kieu bari, sareng kuring ningali presentasi iPhone, sanaos sora kadua dina basa Cina, Kuring ningali éta sampurna, éta diteukteuk 3 kali di awal sareng teu aya anu sanés, urang sadayana tumut kana jumlah BOLUDOS anu urang tingali yén streamingo punten, dina waktos ieu sadayana ngantosan taun 2050 sareng kami ngan ukur dina 2014, dimana henteu ngan ukur masalah-masalah pamekaran Tapi jasa internét henteu acan diciptakeun deui, upami aya anu terang ieu runtuh ku rébuan cara dugi ka énggal IP, janten tiasa ningali presentasi langsung ti dieu, pikeun kuring éta mangrupikeun kasenangan sareng éta mangrupikeun titik yén Kami henteu kedah éléh, cekap seueur keluhan anu aranjeunna sigana budak manja, 😉
    Salam kanggo sadayana !!
    Pablo

    1.    Nacho cenahna

      Pablo, anjeun tiasa nyarios yén anjeun henteu terang naon anu saleresna kajantenan. Éta mangrupikeun manajemén anu goréng ti mimiti dugi ka akhir, éta henteu aya hubunganana sareng jumlah pangguna anu online nonton acara éta.

      Justru kusabab urang aya di 2014, naon anu lumangsung dina streaming iPhone 6 mangrupikeun omong kosong.

  3.   Damien cenahna

    Nya, didieu di Méksiko kuring henteu ngagaduhan masalah!

    1.    Pablo cenahna

      Sigana kuring mah "urang Eropa" anu gaduh masalah, datang imigran urang bagi wifi ka aranjeunna gratis !!! Nacho, didieu rerencangan Latin abdi nyarios yén anjeunna henteu ngagaduhan masalah ogé, anu kajantenan ka anjeun, sareng tingali naha kuring terang yén kami aya di 2014 sareng éta naha urang tiasa ngaraosan hal-hal téknologi anu éndah ieu sareng nganggo anu sapertos streaming, éta sadayana Upami masih aya masalah pikeun 2020, hayu urang ngobrol!

      1.    Jimmy iMac cenahna

        Pikeun anu kami urang Éropah sareng sinyalna kedah ngalangkungan kolam, hal anu saé nyaéta anjeun anu dua léngkah jauh bakal ngalaman masalah, éta bakal freak.