Apple bakal nyieun parobahan Search pikeun nyegah nyalahgunakeun AirTags na

Kusabab peluncuran AirTag, aksésori leutik ieu janten laris kusabab utilitas anu luar biasa. Tapi ogé eta geus jadi masalah alatan nyalahgunakeun yén sababaraha anu masihan eta. Apple parantos ngumumkeun parobihan pikeun nyegah ieu.

Apple's Find Network mangrupikeun penemuan anu saé pikeun ngahindarkeun kaleungitan alat anjeun sareng asesoris sanésna anu anjeun tambahkeun AirTag. Ngagunakeun sakabéh jaringan alat Apple pikeun maluruh sagala alat Apple leungit mangrupakeun ide nu sae, sakumaha Launch. Pelacak leutik sapertos AirTag anu tiasa urang pasang dina konci, dompét, ransel, jsb.. Tapi sapertos penemuan anu saé, nyalahgunakeun ogé janten protagonis acara pikahariwangeun pikeun merek, sapertos ngagunakeun AirTags pikeun nuturkeun jalma. Apple parantos ngusahakeun ngalereskeun masalah ieu kanggo sababaraha waktos sareng parantos ngumumkeun parobihan kana cara jaringan Search na.

Bewara privasi anyar

Apple nyatakeun yén kalayan pembaruan parangkat lunak anu bakal datang, sadayana anu nyetél AirTag bakal ningali pesen anu jelas-jelas nyarios. eta dituduhkeun yén éta téh alat pikeun maluruh objék, teu jalma. Pesen ieu ogé bakal ngingetkeun yén sagala AirTag anu dikonpigurasi bakal aya hubunganana sareng akun iCloud anu gaduhna, sareng yén otoritas tiasa nyuhunkeun data ieu upami diperyogikeun.

Panggeuing ditingkatkeun

Bewara ditampi dina iPhone nalika alat dideteksi caket aranjeunna aranjeunna bakal nampi perbaikan. Ayeuna nalika iPhone urang ngadeteksi alat anu ngirimkeun lokasina caket iPhone kami, kami nampi pesen anu nyarioskeun yén "alat anu teu dipikanyaho" parantos dideteksi. Alat éta tiasa sababaraha AirPods anu tinggaleun urang, atanapi aya anu hilap dina korsi mobil, tapi éta henteu dituduhkeun.

Salaku tina update upcoming Apple catetan éta panggeuing ieu bakal langkung jelas sareng bakal ngaidentipikasi persis aksésori anu anjeun nyarioskeun. Ku cara kieu urang bakal tiasa terang upami aksésori éta leres-leres hilap, parantos diinjeumkeun ka kami atanapi parantos dipasang dina kami pikeun nuturkeun kami, contona AirTag.

Perbaikan pilarian precision

Perbaikan pikeun milarian precision AirTag ogé parantos diumumkeun. Nalika kami cukup deukeut hiji, hatur nuhun kana chip U1, urang bisa nyaho persis dimana locator nyaeta ku ngagunakeun pilarian precision. Ayeuna ieu ngan ukur tiasa dianggo sareng AirTags kami, sanés sareng anu urang tiasa mendakan sareng gaduh anu sanés. Moal lami deui Apple bakal ngarobih ieu sareng ogé bakal ngidinan urang ngalakukeun hal eta kalawan AirTag séjén supados upami diwartosan aya anu caket dieu urang tiasa mendakanana langkung gampil.

Parobahan sora AirTag

Nalika hiji AirTag jauh ti nu bogana pikeun sababaraha jam (antara 8 jeung 24 jam, Apple teu nangtukeun leuwih). Pembaruan anu bakal datang henteu ngan ukur ngajantenkeun sora tapi ogé iPhone nampi waspada dimana pangguna tiasa naroskeun pikeun ngulang sora atanapi nganggo milarian anu tepat pikeun manggihan AirTag. Salaku tambahan, sora AirTag bakal ningkat kalayan nada anu langkung luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.