Apple ngabersihan aplikasi VPN di Cina

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun ngeunaan rencana perusahaan dina aplikasi VPN, aplikasi anu bakal ningali operasiana diwatesan upami aranjeunna ngantepkeun ngahalangan jinis iklan pihak katilu dina aplikasi na, nyaéta, aranjeunna ngahalangan aplikasi anu sayogi pikeun diunduh gratis tapi kalebet iklan.

Tapi sigana mah ngan ukur Apple anu fokus kana aplikasi ieu. Cina sababaraha dinten ka pengker nyatujuan hukum anyar pikeun terus ngendalikeun inpormasi anu medar dina Internét di nagara na, atanapibuta operator pikeun ngagantungkeun jasa VPN anu pangguna tiasa kéngingkeun aksés, sahingga ngalangkungan Great Firewall nagara, sapertos anu disebatna. Tapi aya deui.

 

 

 

Numutkeun ka sababaraha pangembang, Apple sakali deui mimiti nalingakeun tungtunan pamaréntah Cina sareng parantos ngaleungitkeun aplikasi VPN ti App Store éta Sababaraha pangguna ngagunakeun pikeun tiasa jalan kaluar sénsor nagara. Diantara pangembang anu kapangaruhan ku tindakan ieu nyaéta ExpressVPN sareng Star VPN, anu parantos nampi email ti Apple nyatakeun yén aranjeunna kapaksa ngaleupaskeun jinis aplikasi ieu ti Chinese App Store. Anjeun ogé nganyatakeun ngarareunah anjeun ningali kumaha Apple ruku sirah sareng ngirim kana sénsor nagara Asia.

Sakumaha Apple ngadukung kabébasan sareng sadayana anu aya hubunganana, Apple mangrupikeun perusahaan anu kedah ngupingkeun shareholder na dina sababaraha hal, sareng ieu mangrupikeun salah sahijina, kumargi Cina parantos janten mesin penghasilan anu penting pikeun perusahaan, sanaos di tempat-tempat terakhir Cina-katergantungan parantos dikirangan jauh. Dina waktos ayeuna ngan dua pengembang ieu parantos ngumumkeun yén aplikasi na parantos ditarik tapi kamungkinan dina sababaraha dinten ka payun, jumlah aplikasi anu ditarik bakal ningkat gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.