Apple.com: Dua Dasawarsa Wéb dina 3-Menit Waktos-Selang

Apple.com: 20 Taun dina 3 Menit La Halaman wéb Apple parantos 20 taun nembé. Éta tiasa disebatkeun yén aranjeunna muka wéb anu bertepatan sareng Apple modéren, nyaéta, sataun sateuacan Steve Jobs balik deui ka perusahaan anu didirikeunna dina pertengahan taun 70an. Saprak harita aya seueur parobihan, teras-terasan nunjukkeun novel anu paling luar biasa dina perusahaan anu ngajantenkeun smartphone anu masihan blog ieu namina.

Tiasa ningali kumaha apple.com parantos mangtaun-taun moal janten tugas anu gampang, kacuali urang ngalakukeun éta ku ningali pidéo sapertos anu anjeun gaduh di handap ieu. Éta perkawis a waktos Selang atanapi pintonan slaid ngan ukur tilu menit anu kuring sacara pribadi kantos ningali tanpa kedip-kedip.

Apple.com bakal robih ngan ukur 3 menit

Pidéo dimimitian ku sora Steve Jobs anu ditungtungan ku "jalma anu cukup gélo pikir aranjeunna tiasa ngarobih dunya nyaéta jalma anu ngalakukeun«. Dina tangkepan anu béda kami ningali sagala jinis momen anu pikaresepeun, sapertos iBook di 2002, iPod di 2002, iTunes di 2003, anu iPhone di 2007, App Store di 2009, iPad di 2010, pupusna Steve Jobs di 2011 atanapi AirPods parantos aya dina 2016. Sigana penting disebatkeun yén taun-taun anu muncul di handapeun unggal gambar nyaéta dina wéb, sanés nalika produkna.

El desain wéb ogé seueur robih mangtaun-taun, dimimitian ku halaman wéb anu rada kacau, ngaliwatan pangirangan bagian sareng ditungtungan ku paling versi ayeuna, langkung saderhana sareng kalayan desain anu langkung rata. Sacara logika, sadaya produk énggal anu parantos diluncurkeun, sapertos Apple Watch, ogé parantos ditambihan dina wéb.

Anu kuring mendakan panasaran ngeunaan jinis perjalanan waktu ieu nyaéta ningali kumaha parangkatna tiheula, bahkan naros ka kuring naha desainna resep saat éta. Intina nyaéta, upami Apple parantos angkat dugi ka anjeunna, éta bakal resep éta, leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandro cenahna

    Wow. Pidéo anu saé pisan. Kuring asup ka dunya Apple ti iPhone di 2007. Mustahil pikeun teu maliré éta dina waktos éta. Dugi ka ayeuna, éta mérek anu kuring henteu ngarobih nanaon ...