Apple ngagarap aplikasi anyar pikeun Apple Watch

iPhone 6 kasihatan

Apple henteu kéngingkeun atanapi ngarencanakeun pikeun nyéépkeun pangawasan Kaséhatan ku jam tangan, khususna ayeuna parantos masihan alat anu tiasa dianggo ieu kamampuan anyar berkat kakuatan anu ningkat dina prosésor. Aplikasi Kaséhatan janten langkung adil, sareng pangguna mimiti resep nganggo aplikasi pihak katilu pikeun leres néwak métrikna dina aspék anu langkung spésifik. Dina hal ieu, Apple ngagarap dua aplikasi énggal pikeun Apple Watch anu bakal ditujukeun pikeun ngukur konstanta dina hal ngawaskeun bobo sareng kagiatan olahraga.

Aplikasi Kaséhatan Apple saderhana ogé épéktip, kami moal nolak, tapi sering gagal. Dinten ayeuna Bloomberg ngumumkeun yén éta ngagaduhan élmu ngeunaan padamelan Apple dina dua aplikasi anyar pikeun ngahirupkeun deui kamampuan ngawaskeun tina jam tanganna, Apple Watch Series 1 sareng Series 2, sanaos henteu aya indikasi yén aplikasi ieu moal cocog sareng Seri 0 Sanaos terang anu sesah na strategi pikeun memotivasi parobihan parangkat, éta moal kaget teuing urang. Kami tetep waspada, tapi henteu aya anu nunjukkeun yén aplikasi ieu bakal diluncurkeun dina sababaraha dinten ka payun.

Numutkeun ka sumber anu ngahubungi Bloomberg, aplikasi ieu ngantosan persetujuan ku FDA di Amérika Serikat Amérika, pikeun sacara resmi diluncurkeun langsung, urang nganggap yén di App Store biasa, atanapi aranjeunna bakal dipasang sateuacanna sareng minor anu bakal datang update. Sugan Apple nembé ngamimitian transisi sahingga aplikasi "Kaséhatan" henteu langkung ti pusat data, dimana gampang ngumpulkeun sareng maca sadaya konstanta sakilas, tapi tinggalkeun kana latar anu ngan saukur wawakil. Waktosna khusus pikeun aktip kaséhatan sareng Apple terang ogé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Manuel Rodriguez cenahna

    Anu kedah dilakukeun ku aranjeunna nyaéta muka desain jam tangan ka pihak katilu.

  2.   Suaste Rodriguez cenahna

    Halo. Kumaha upami rerencangan iPhone ayeuna. Abdi resep halaman anjeun sareng lingkungan apel. Abdi ti Mexico sareng kuring ngagaduhan topik anu kuring hoyong bagikeun sareng koméntar sareng anjeun sadayana. Kuring gaduh toko ngalereskeun telepon sélulér sareng anu anéh parantos kajantenan kuring ayeuna-ayeuna, klien parantos sumping sareng iPhone sareng ipad anu dipésér kanggo dianggo tanpa akun icloud sareng nalika aranjeunna ngareset, aranjeunna naroskeun akun icloud anu sateuacanna. Sanés anu aranjeunna nempatkeun upami henteu tétéla anu samemehna anu parantos dipiboga ku anu gaduh jaman baheula. Kuring nyarios tétéla kusabab hal anu sami anu kajantenan kuring, kuring béjakeun ka aranjeunna, kuring gaduh ipad mini 1 (rada lami;)) janten nalika kuring badé ngicalna, kuring ngahapus akun icloud abdi sareng kuring malikkeun ka pabrik. Sareng naon anu kuring reuwas yén anjeunna naroskeun ka kuring pikeun akun anu sanés tibatan milik abdi. OO Nalika aranjeunna maca éta. Mudah-mudahan aya anu maca koméntar kuring sareng ngabagi hal ngeunaan éta atanapi nyandak tindakan sateuacan ngabalikan deui ipad / iphone kadua. Salam