Apple nyéépkeun harga iPhone 5s di India

IPhone 5s Peluncuran di India ku Reliance

Diantara nagara-nagara dimana Apple ngembang pesat, sajaba ti Cina, kami ogé mendakan India, dimana sanaos henteu tiasa muka toko nyalira kusabab téknis hukum, teguh anu berbasis di Cupertino ngical alatna ngalangkungan reseller kalayan kasuksésan anu lumayan, sanaos janten langkung awis tibatan kalolobaan terminal di pasar, didominasi ku alat murah sareng dimana sababaraha perusahaan sapertos Nokia sareng Google ngajual alat anu dasar pisan.

Publikasi waktos nembé ngumumkeun éta sungut Cupertino nembé naékkeun satengah harga alat andalannya, iPhone 5s, dina satengah harga. Harga iPhone 5s sateuacan nampi diskon nyaéta 665 dolar (44500 rupia) sareng ayeuna saha waé pangguna anu badé mésér éta tiasa ngalaksanakeunana ngan ukur mayar 370 dolar (25000 rupia). Kalayan turunna harga ieu, nagara anu paling murah dimana urang tiasa mendakan iPhone 5s nyaéta India sanaos disusutna tina mata uang sareng pajak tinggi anu aya hubunganana sareng impor.

Saatos Cina sareng Amérika Serikat, India mangrupikeun nagara katilu kalayan jumlah palanggan poténsial pangageungna pikeun perusahaan dumasarkeun di Cupertino, sanaos ayeuna henteu nawiskeun poténsi anu sami sareng pasar Cina. Ideu Apple ku potongan ieu nyaéta pikeun narik para penggemar apel sareng cara anu langkung saé tibatan nawiskeun telepon anu saé dina harga anu dikirangan, sahenteuna dibandingkeun sareng nagara-nagara sanés. Jelas yén India bakal janten salah sahiji nagara dimana Apple bakal nawiskeun iPhone 6c énggal upami rumor tungtungna dikonfirmasi yén nunjukkeun yén dina awal taun anu Cupertino tiasa ngaluncurkeun versi iPhone anu paling murah deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.