Apple damel dina Pro Display anu bakal kalebet prosésor A13

Apple Pro Display XDR ngareuwaskeun warga sareng jalma asing dina waktos éta, nyatana éta mangrupikeun daging meme pikeun ningali anu ngiringan yén Keynote motret layar sareng dukunganna, anu dijual nyalira sareng hargana langkung seueur tibatan anu sanés kedah mayar anu sapertos kitu. Nanging, éta pasti ngalaman sababaraha kasuksésan nalika Apple sigana ngagaduhan ideu pikeun pikahareupeun pikeun jenis produk ieu.

Perusahaan Cupertino parantos damel dina édisi anu diperbarui tina Apple Pro Display XDR anu bakal kalebet prosésor A13 di jero, Naon warta anu anjeun tiasa nawiskeun kami?

Inpormasi ieu parantos diterbitkeun anyar ku tim ti 9to5Mac ngaku parantos kéngingkeun langsung tina ranté pamekaran produk. Dina waktos ayeuna layar ieu dina tahap anu mimiti pisan ngembangkeunana, tapi ku alesan-alesan anu masih teu dipikaterang ku analis, éta tempatna prosésor A13 Bionic ti perusahaan Cupertino, Sareng urang tiasa ngabayangkeun yén éta bakal aya hubunganana sareng Pembelajaran Mesin atanapi Kecerdasan Jieunan dina aspek-aspek tertentu, kumaha, posisi aktif anu tiasa dipantau ku monitor dina padamelan sadidinten urang? Kami sesah ngabayangkeun kumaha Apple hoyong ngabaru dina hal ieu.

Nanging, anjeun parantos terang paribasa: Apple parantos ngalaksanakeunnana deui ... Malah analis anu munggaran parantos ngasumsikeun yén prosésor A13 Bionic ieu tiasa dianggo salaku jinis eGPU dina raraga ningkatkeun kinerja grafis tina kontén anu ditawarkeun atanapi diolah, ngabebaskeun anu ngirim tina beban padamelan, naha éta mangrupikeun Mac atanapi iPad Pro. Kami émut yén Apple Pro Display XDR ayeuna aya 32 inci sareng résolusi 6015 x 2284 kalayan ciri HDR sareng LED dikalibrasi sacara mandiri pikeun ngalakukeun monitor ieu salah sahiji anu pangsaéna di pasar pikeun nyiptakeun eusi audiovisual.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.