Apple dihukum mayar $ 22.1 juta ka Acacia

perbicaraan

Upami Apple henteu ngagaduhan masalah anu cukup sareng Uni Éropa sareng 13.000 juta euro anu diklaimna, perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos dihukum mayar 22.1 juta dolar ka perusahaan Acacia, pikeun ngagunakeun patén-patén perusahaan ieu tanpa samemehna ngaliwatan kotak. Sanaos sanés jumlahna ageung pisan, sigana yén tortilla dibalikkeun ka Apple, sok biasa ngahontal pikeun ngumpulkeun artos pikeun panggunaan patén anu didaptarkeun ku namina pihak katilu. Samsung parantos janten salah sahiji perusahaan anu kedah mayar paling artos kusabab alesan ieu.

Numutkeun ka agénsi Reuters, Acacia Research nyandak Apple ka pengadilan Texas, sareng hasilna perusahaan Tim Cook parantos dihukum mayar 22.1 juta dolar, angka anu langkung handap tibatan anu diklaim Uni Éropa. Tapi sadaya sisikian ngahasilkeun gunung. Numutkeun ka juri, anu mendakan Apple salah, perusahaan éta ngahaja dilanggar kana patén anu aya hubunganana sareng jaringan seluler.

Déwan juri nyatakeun yén Apple henteu pernah nunjukkeun yén patén ieu sanés anu aranjeunna anggo dina alatna. Acacia Research mangrupikeun perusahaan anu didédikasikeun kanggo mésér perusahaan sanés anu ngagaduhan patén, tetep sareng aranjeunna sahingga tiasa nyobian kéngingkeun manpaat ku ngagugat perusahaan ageung, ku alesan anu kadang henteu masuk akal. Ieu conto anu jelas tina naon anu disebatna urang amerika patén troll.

Ieu sanés pertama kalina Apple nyanghareupan kasus pamakean patén anu sami ku jenis perusahaan sapertos kitu pengacara perusahaan parantos ngumumkeun yén aranjeunna bakal nampi hukuman éta pikeun nyobaan nyegah mayar denda ieu atanapi ngirangan jumlahna saloba mungkin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.