Apple Gagal Ngaleungitkeun Pajak Impor Inggris dina Strap Apple Watch

Perusahaan téknologi bakti karyana pikeun ngembangkeun produk énggal, sadayana pikeun nyobaan ngarayu pangguna akhirna sareng ngical alat-alat anu langkung seueur. Tapi anjeun ogé perusahaan kedah nungkulan peraturan unggal nagara, sareng nalika cita-cita hoyong kéngingkeun manpaat pisan, nagara-nagara sanés ogé hoyong ngasilkeun artos sareng usaha ieu ngalangkungan anu béda pajeg unggal badan pangaturan. Sareng kontroversi Apple pangénggalna asalna ti Inggris, nagara dimana aranjeunna parantos nyobian nyingkahan panerapan mayar pajak impor nganggo tali silikon Apple Watch ...

Tapi sigana usaha Apple parantos frustasi, sareng éta, band olahraga silikon pikeun Apple Watch tetep mangrupikeun aksés anu kena pajak di Inggris, saatos pengadilan pajak mutuskeun yén tali kedahna dibebaskeun tina bea impor, sanaos keukeuh Apple yén aranjeunna ngaku, sanés bagian penting tina Apple Watch ...

Kontroversi datang sabab Apple parantos aktip sareng sacara pasif nyobian supaya régulator Inggris ngagolongkeun tali Apple Watch salaku "bébas pajak.", sabab Apple Watch henteu peryogi tali pikeun operasi na, sareng ku sabab éta teu kedah dianggap bagian anu paling diperyogikeun tina Apple Watch, sareng kumargi kitu kedah dibebaskeun tina pajak impor anu diterapkeun kana alat téknologi.

Tapi tangtosna, urang sadayana terang yén ieu henteu leres, hakim anu parantos nolak klaim Apple parantos nyatakeun yén Apple Watch henteu fungsina leres tanpa tali éta: sensor gerakan, sénsorna denyut jantung, komo cara na kaamanan anu ngonci Apple Watch nalika urang ngaleupaskeun tina pigeulang, éta bakal lirén damel tanpa tali. Pikeun sadayana ieu, Apple bakal tetep mayar pajak impor saluyu ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.