Apple ngantepkeun asup ka iOS 9.3.3, henteu mungkin deui downgrade pikeun ngamangpaatkeun jailbreak

apple-stop-sign-ios-9.3.3

Butuh waktos anu lami pikeun perusahaan anu berbasis di Cupertino pikeun ngeureunkeun panandatanganan ios 9.3.3, pérsi anu ditumpes saprak Apple ngaluarkeun awal Agustus versi pang anyarna anu ayeuna nandatangan ios 9.3.4. Versi ios panganyarna ieu dikaluarkeun ku Apple pikeun nutup sadaya garapan anu dianggo ku urang Pangu dina vérsi anu sateuacana. Upami aya anu naroskeun ngeunaan peluncuran ios panganyarna ieu, Apple netelakeunana dina detil pembaruan, dimana urang tiasa ningali nami Pangu. Ku cara kieu, upami anjeun parantos ngarencanakeun balik ka ios 9.3.3 upami anjeun nganggo ios 10 dina salah sahiji betas na, anjeun kedah terang yén éta henteu mungkin deui kusabab ayeuna versi panganyarna tina ios anu anjeun tandatangan nyaéta 9.3.4. XNUMX.

Saprak mimiti jailbreak, Apple sareng peretas sok maénkeun ucing sareng beurit. Unggal waktos peretas ngaleupaskeun jailbreak anyar, Apple gancang ngaluncurkeun pembaruan énggal anu nutup sadaya garapan anu biasa dilakukeun. Kaulinan ieu henteu acan katingal dieureunkeun, sahenteuna samentawis kelompok peretas masih resep teraskeun nyebarkeun jailbreak pikeun alat anu cocog.

Warta ieu bakal mangaruhan seueur pangguna anu atos lami ngantosan tiasa jailbreak alatna ngalangkungan parangkat lunak Pangu, parangkat lunak anu diwatesan pikeun alat anu nganggo prosesor 64-bit, nyaéta, ti iPhone 5s, iPad Mini 2, iPad Air sareng iPad Pro. Seueur anu parantos nganggo iPhone 4s atanapi iPhone 5 anu ngantosan ti saprak peluncuran jailbreak ieu kanggo budak di Pangu pikeun kéngingkeun kesel dina ngaluncurkeun vérsi pikeun alat 32-bit, tapi sakumaha dilaporkeun ku Saurik, fokus kana kamungkinan ieu mangrupikeun buang-buang waktu anu teu pantes, sabab gancang atanapi engké aranjeunna bakal janten komoditi langka.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   MICHAEL cenahna

    Naha aya cara pikeun balikkeun ipad air kuring ka iOS 9.3.4 atanapi 9.3.3 upami aranjeunna henteu acan ditandatanganan?