Apple henteu hilap: éta ngaleupaskeun ios 9.3.6 sareng 10.3.4 pikeun iPhone sareng iPad lami

iPad 2

Apple henteu hilap perkawis alat-alatna anu lami sareng kamungkinan kagagalan anu parantos dideteksi di jerona, sanaos mangtaun-taun parantos kalangkung sareng aranjeunna diteruskeun bahkan kaluar tina bantuan téknis. Fakta na ngabuktoskeun, sareng dinten ayeuna janten buktina: anjeunna nembé ngaluncurkeun iSO 9.3.6 sareng 10.3.4 ngalereskeun masalah nganggo GPS dina modél iPhone sareng iPad lami.

Pembaruan sumping dina dinten anu sami yén ios 12.4 parantos dileupaskeun, pikeun sadaya alat anu masih aya dina pembaruan resmi Apple. Upami anjeun gaduh iPad Mini aslina atanapi iPad 2 disimpen dina laci, atanapi bahkan anjeun masih nganggo éta unggal dinten, waktosna kanggo anjeun ngahubungi komputer pikeun ngapdet. Kami ngawartosan anjeun detil di handap. 

Apdet kana ios 9.3.6 sayogi ngan ukur pikeun iPad sareng sambungan sélulér (3G) tina modél iPad 2 sareng 3, sajaba ti iPad Mini. Pembaruan kana ios 10.3.4 sayogi pikeun iPhone 4 sareng iPad 4 kalayan konéktipitas sélulér. Ieu kusabab pembaruan ieu tanggel waler pikeun méréskeun hiji masalah dina operasi GPS, sareng iPad ngan ukur WiFi anu henteu gaduh GPS, janten aranjeunna kaluar tina pembaruan ieu.

Anjeun anu ngagaduhan salah sahiji alat ieu tiasa nyambungkeun kana komputer nganggo kabel USB, ngapdet ngalangkungan iTunes, atanapi nganggo pembaruan ngalangkungan OTA, nyambung ka jaringan WiFi sareng ngakses setélan sistem. Apple nyarankeun yén sadaya alat anu dirojong diénggalan kana vérsi anyar ieu. IOS 9.3.5 dileupaskeun tilu taun ka pengker, iOS 10.3.3 dua taun ka pengker. Teu telat pikeun ngalereskeun kalepatan anu dipendakan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Delmy cenahna

    Abdi kuciwa.
    Henteu aya anu tiasa kuring update atanapi Facebook.
    iPad pikeun senang, rumit. 9.3.6 nganyenyeri. Éta henteu nampi kuring pikeun ngapdet 10 atanapi langkung sareng éta nungtut.

  2.   Maha Suci Bilbao cenahna

    Wilujeng sonten, kuring gaduh ios 9.3.6 iPad sareng aya fitur atanapi pembaruan anu kuring henteu tiasa lakukeun. Aplikasi anu kuring gaduh ti BBVA lirén damel. Kuring ngahapus sareng nyobian masang deui, tapi kuring henteu tiasa. Éta naros ka kuring pikeun ngapdet ka iOS 10.3, tapi iPad kuring henteu ngijinkeun kuring langkung seueur pembaruan. Naon anu kuring tiasa lakukeun

  3.   Pamela cenahna

    Kumaha kuring ngamutahirkeun iPad ios lami 10.3.3 ka ios 11.0.
    ???

  4.   Jose cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring salaku koméntar anu sateuacanna, perhatosan kana masalah pangguna minimal, abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng pad 9.3.6 (13G37, kumargi kuring henteu tiasa ngalakukeun pembaruan.

  5.   CHEMA Herrezuelo cenahna

    Abdi gaduh iPad sareng versi ios 9.3.6, kumaha kuring tiasa ngamutahirkeunana?

    1.    louis padilla cenahna

      Upami anjeun henteu kéngingkeun vérsi sanés, nyaéta anu terakhir anu ngadukung

  6.   joserra cenahna

    Kuring gaduh IOS 9.3.5, kumaha ningkatkeun ka anu langkung luhur?

  7.   Manuel Gutierrez cenahna

    Kuring gaduh ipad 2 kalayan 3g sareng versi 9.3.5 sareng ITUNES henteu ngamutahirkeunana

  8.   Andrés cenahna

    Éta henteu leres, kuring gaduh ios 9.3.5 lami pisan sareng teu aya pembaruan anu pantes, nyaéta, kuring gaduh asbak

  9.   Hector Manuel Pérez Gómez cenahna

    "Entong hilap" ?! ... dirarancang luntur! Kiwari tiasa dimungkinkeun pikeun ngajalankeun ampir sadaya aplikasi ti ipad 2 tanpa masalah, tapi pamaréntah anu korupsi ngamungkinkeun perusahaan épéktip anu épéktip ieu pikeun ngancurkeun planétna ngan ukur mikir $ sareng teras ngajual, alat anu saé sareng saé pisan kalayan biaya anu tinggi pisan, pisah tina sagala watesna, bahkan linux tiasa ngajalankeun éndah, ayeuna kuring nuju pro macbook ti 2010 sareng éta ngagaduhan linux, éta tiasa dianggo langkung saé tibatan ios nyalira sareng kuring teu ngagaduhan masalah sareng "pembaruan", cekap kanggo sistem konsumerisme. / penampilan, hayu urang mikirkeun pikahareupeun sareng jaga pisan pikeun ngirangan tapak urang nalika urang hirup dina kahirupan ieu. Apple moal ngartos upami pangguna henteu ngintunkeun ka naraka! Henteu langkung lami deui usulan!

    1.    louis padilla cenahna

      Bagéa pisan ku Linux anu saé anjeun dina MacBook, anjeun katingali geulis ambek.