Apple henteu hoyong karyawan audiovisual na nganggo Final Cut Pro X

apél éditor

Leres, anjeun leres maca. Apple henteu hoyong, atanapi henteu peryogi, karyawan audiovisual na kanggo dianggo Parangkat lunak pos-produksi audiovisual perusahaan: Final Cut Pro X. Program anu kalibet dina kontropérsi anu hébat saatos update kana vérsi X. Sareng éta teu lami ka tukang Final Cut Pro mangrupikeun aplikasi anu seueur dianggo dina dunya audiovisual, aplikasi anu bahkan dianggo dina produksi pilem. Tapi Final Cut Pro X sumping sareng kritikna sumping, sareng seueur anu parantos ngédit kamar anu diadaptasi kana perangkat lunak Apple angkat ka kompetisi.

Éta ogé kedah disebatkeun yén programna henteu goréng pisan, naon deui, sareng pembaruan anu pangénggalna sacara praktis parantos balik deui kana naon éta, tapi sadaya permainan ieu ti Cupertino parantos ngajantenkeun persaingan langkung kuat sareng nyalip Final Cut Pro X. Avid mangrupikeun salah sahiji hal hébat, éta mangrupikeun program anu paling sering dianggo dina lingkungan propésional, enya, dinten ayeuna Adobe Premiere Pro nuju tuang sareng ngatur pikeun ngiuhan batur. Sareng éta Adobe parantos lami ieu sareng hubungan antara program anu béda nyaéta anu ngajantenkeun aranjeunna janten pamimpin ...

perédit pidéo perdana getol

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina screenshot sateuacanna, Apple henteu meryogikeun padamelna nganggo Final Cut Pro X (atanapi vérsi 7.0 gagal éta). Sareng éta anu anjeun sateuacan sarat pikeun ngadaptar pikeun posisi éditan pidéo dina perusahaan. Anjeun parantos tiasa milarian kecap "Final Cut Pro" anu anjeun moal mendakan.

Tangtosna, siap-siap sabab aranjeunna parantos ngingetkeun urang éta urang bakal dianggo dina kaayaan tekanan tinggi, janten éta moal janten padamelan anu gampang (abstain amatir). Sawatara waktos ka pengker aya omongan kamungkinan datangna Final Cut Pro X ka iPad, gerakan anu pinter pikeun Apple sanaos sanés prioritas, Adobe tuangeun aranjeunna sareng anu terakhir anu migrasi sadaya aplikasi na ka lingkungan anu aya. alat sélulér ku Kuring ningali kamungkinan datangna kamungkinan Final Cut Pro X kana iDevices.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.