Apple henteu nyarankeun iPad Air 2 Smart Cover dina iPad Pro

Poto Smart Cover héjo

Salah sahiji hal anu dipikaresep ku seueur pemirsa Keynote nyaéta aranjeunna tiasa ngagunakeun deui kasus iPhone 5s anyarna dina iPhone SE anyar. Sahenteuna éta mangrupikeun cara pikeun ngahémat. Nanging, sigana Apple henteu ngagaduhan rencana anu sami pikeun iPad Pro 9,7 ″ sareng éta parantos paripurna ngadukung iPad Air 2 Smart Covers kanggo iPad Pro 9,7 ″Kami henteu terang naha éta leres-leres kusabab niat ngajual deui, atanapi kusabab éta leres-leres henteu tiasa dianggo leres dina iPad Pro 9,7 ″.

Sanaos sasaruaan dina pangukuran, katingalina aya parobihan anu tipis dina desain iPad 9,7 could tiasa ngadamel asesoris sapertos iPad Air 2 Smart Covers anu henteu cocog. Karya anu diterbitkeun di toko onlinena sareng Smart Covers anu anyar anu dirancang khusus pikeun iPad Pro 9,7 ″, sanaos jujur ​​urang sesah milarian bédana anu kasohor, saluareun adaptability na kana Smart Connector (Leres, akhir-akhir ieu di Apple sadayana sigana Smart). Numutkeun ka Apple, paduan magnetik tina Smart Cover tina iPad Pro 9,7 ″ benten supados henteu nimbulkeun masalah sareng Smart Connector anu kalebetna, henteu sapertos iPad Air 2.

Ieu sababna Apple pasti "henteu nyarankeun" nganggo iPad Air 2 Smart Cover dina 9,7 ″ iPad Pro anu dirilis dina 21 Maret. Nanging, urang émut yén iPad Air Smart Cover cocog sareng iPad Air 2. Di sisi anu sanésna, Smart Case of iPad Air 2 upami urang leres-leres miceun na kanggo iPad Pro 9,7 ″, alesan utama nyaéta opat speaker yén tablet Apple pangénggalna kalebet sareng anu bakal kahalangan ku tablet. Kitu ogé lampu kilat kaméra tukang, anu teu tiasa ngajalankeun fungsina, kumargi éta pasualan henteu ngagaduhan liang anu diperyogikeun kanggo kaluar lampu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cijulang cenahna

    Sareng kasus silikon tina iPad Pro 9,7 "cocog sareng iPad tina 2017?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Kuring ragu éta, éta langkung kandel dina 2017