Naha Apple henteu resep pamundut FBI pikeun data?

kaamanan

El FBI parantos naros ka Apple pikeun tindakan pancegahan supados tiasa ngakses sistem ios sahingga ningkatkeun kaamanan ku nyegah parangkat mobile perusahaan tina digunakeun dina ngalakukeun kajahatan. Tapi, masalahna nyaéta yén otoritas hoyong Apple bolos sadayana peraturanna, yén ios lirén janten naon éta sareng data sélulérna aya di kantor pulisi, privasi parantos dibatalkeun. Jelas, apel parantos ngajawab henteu, tapi dinten ieu hoyong ngajelaskeun alesan na.

Kana paménta pikeun nyieun ngan ukur sistem ios anu tiasa diaksés ku kakuatan kasar Perusahaan parantos naroskeun supaya aya anu dianggap salah sabab upami aksés sareng perlindungan data leungit, maka kaamanan ieu bakal leungit. Justru dina hal ieu, perusahaan ogé hoyong nambihan yén kode awal mangrupikeun rumus anu paling aman pikeun ngajaga iPhone aman tina naon waé. Janten sigana henteu bakal aya tugas di daérah éta.

Tapi henteu sigana yén Apple badé turun pondok nalika ngeunaan nunjukkeun teu ngarareunah anjeun dina pamundut. Nyatana, anjeunna ogé parantos nyarioskeun dina panduanna naha FBI henteu kedah aksés pinuh kana paguneman anu dilakukeun atanapi nampi tina iPhone. Sanaos dina hal ieu anjeunna henteu ngajelaskeun seueur ngeunaan tesis na, anjeunna ngémutan yén éta bakal janten precedent anu parah pisan sareng bakal ngalanggar kabébasan masarakat. Argumen anu teras-terasan ngeunaan garis anu misahkeun privasi sareng kaamanan tetep ngajantenkeun omongan apel sareng terus ngadu kana pasukan kaamanan anu hoyong énkripsi henteu mangaruhan aranjeunna. Kumaha saur anjeun ngeunaan conumicado?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eximorph cenahna

    Pikeun kahiji kalina kuring resep naon ti apel sareng éta posisi éta, kuring miharep anjeun tetep.

  2.   Gaston cenahna

    Upami putra Tim Cook atanapi eksekutif senior sanésna maot dina kaayaan anu sami sareng pamotretan ieu, hal anu mimiti dilakukeun ku Apple nyaéta muka konci akun iCloud saha waé anu aya hubunganana sareng acara éta pikeun netelakeun maotna saderek éta .

    Hayu, tong sumping sareng tingkat kemunafikan anu luhur ieu ......

    1.    Francis cenahna

      Dokumén diri ogé lanceukna heula sateuacan nyarios, BFI henteu ngan ukur hoyong aranjeunna muka konci hiji Icloud, aranjeunna hoyong tiasa lebet sadayana Icloud. Kagungan hak istiméwa anu sanés Apple atanapi batur.

  3.   Nada cenahna

    Sareng upami anjeun henteu murag kana sirah anjeun nalika lahir, anjeun moal nyarios omong kosong ieu ... kumaha upami sareng upami ... asumsi teu masuk akal. Éta sikep, dina ni'mat privasi.
    FBI ngagaduhan sajuta cara janten lanceuk anjeun, sareng apel henteu hoyong anjeunna gaduh jutaan tambah hiji. Ole pikeun aranjeunna.

  4.   Bridget cenahna

    Pikeun bagian kuring, naon anu Gaston nyarioskeun sigana leres pisan, yén upami anjeunna dulur ti Tim, aranjeunna bakal mendakan.
    Urang kedah ngudag téroris sacara langsung sapertos aranjeunna nyandak nyawa urang

  5.   Bridget cenahna

    sareng Toño anjeun ulah janten munafik, upami éta mangaruhan anjeun, anjeun bakal nyobian terang

  6.   Eximorph cenahna

    Kuring yakin yén aranjeunna kedah muka konci iphone téroris, tapi sacara éksklusif, kuring henteu percanten yén aranjeunna kedah ngadamel parangkat lunak atanapi sababaraha cara pikeun muka konci anu sanés.

    1.    Nada cenahna

      Untungna, hal-hal ieu henteu mutuskeun "panas". Upami urang naros ka sepuh Marta del Castillo ngeunaan hukuman mati, aranjeunna pastina langkung diuntungkeun ayeuna, sareng 20 taun ka pengker. Pilihan anu mangaruhan pikahareupeun sareng jutaan jalma kedah dilaksanakeun ku jalma-jalma anu terasing tina masalah éta. Upami henteu, ieu bakal janten kaayaan anu istiméwa ... sareng urang nuju jalan.

  7.   asdf cenahna

    Sareng patarosan na: Naon anu kedah disumputkeun ku sadayana anu henteu pikaresepeun ka FBI? ...

    1.    Nada cenahna

      Jawabanana saderhana ... SADAYANA. Privasi ngajantenkeun kami jalma unik. Upami henteu, urang janten bagian tina kawanan. Aranjeunna terang naon anu anjeun resep, aranjeunna terang naon saluran anu anjeun nonton, pakean naon anu anjeun anggo, naon réréncangan anjeun sareng naon anu anjeun anggo di pésta ... Naha anjeun henteu heran ningali yén Google ngirimkeun anjeun iklan ngeunaan hal-hal anu anjeun parantos milarian sareng / atanapi dilongok sababaraha dinten ka pengker? Éta sanés konspirasi, sanés apokaliptik, éta ngan saukur ningali kanyataan. Kami teras-terasan diawaskeun, diawasi, dianiaya ...
      FBI bakal ngalawan teroris dinten ayeuna, énjing ngalawan Kim Dot Com, sareng saliwatan ngalawan sadayana anu parantos ngaunduh pilem haram ... naha aya anu disumputkeun? Mungkin henteu ayeuna, tapi dina sababaraha bulan, naon anu anjeun lakukeun ayeuna haram.