Apple hoyong miceun Phoneys, bungkus stiker nomer 1 tina App Store

Apple hoyong miceun Phoneys, bungkus stiker nomer 1 tina App Store

Pangembang bungkus stiker Phoneys for iMessage nyatakeun yén Apple parantos ngahubungi anjeunna pikeun nyebarkeun berita goréng: perusahaan ngingetkeun yén éta bakal ngahapus aplikasi ti App Store upami henteu dirobah sacara signifikan.

Phoneys, anu masih sayogi di App Store kalayan harga € 0,99, nawiskeun stiker anu sami sareng gelembung dina aplikasi Apple Messages. Kalayan ieu, pangguna tiasa ngagentos pesen babaturanana ku téks alternatip anu lucu.

Phoneys tiasa ditarik pikeun ngalanggar mérek Apple

Aplikasi parantos tiasa ngahontal posisi nomer hiji tina aplikasi mayar di iMessage App Store. Apple mimitina nyatujuan aplikasi éta, ayeuna mastikeun yén toko henteu nampi aplikasi "guyonan" sareng yén cara ayeuna stiker anu aya dina Phoneys ditampilkeun ngalanggar mérek dagang Apple.

Pamekar Adam Howell nampi telepon ti Apple teu lami saatos bungkus stiker Phoney nyandak tempat teratas di iMessage App Store salaku aplikasi anu laris. Wakil Apple nyatakeun yén Aplikasi Phoneys ngalanggar mérek Apple sabab nganggo font San Fransisco sareng gelembung héjo sareng biru anu sami sareng pesen asli tina aplikasi.. Apple ogé nyatakeun yén Phoneys henteu tiasa dipasarkeun salaku aplikasi lulucon. Ngeunaan anu terakhir, Howell nyarios yén anjeunna henteu pernah nyebut aplikasi na salaku aplikasi lulucon, tapi dina waktos anu sareng ngaku yén anjeunna tiasa ngartos naha média sareng anu sanés panginten sapertos kitu.

Nelepon

Upami éta tetep dikembangkeun ku panyipta na, paket stiker Phoney bakal ditarik ku Apple dina saminggu kumaha oge, perusahaan parantos masihan Howell waktos ayeuna pikeun ngapdet kreasi na sasuai sareng tungtunan App Store.

Pengacara Apple henteu senang yén Phoneys ngalaksanakeun prosés peninjauan. Stiker henteu tiasa biru atanapi héjo, aranjeunna henteu tiasa nganggo San Fransisco sakumaha font na, sareng aplikasi na henteu tiasa dipasar deui salaku aplikasi 'prank', sabab Apple henteu nyatujuan aplikasi prank (sanaos kuring sorangan kuring henteu pernah nganggo kecap 'guyonan' nalika kuring masarkeun Phoneys, anu sanésna…). Aranjeunna henteu badé narik aplikasi éta […] Aranjeunna masihan kuring saminggu, dugi ka dinten Kemis payun, pikeun sacara dasarna ngarobah yén gelembung henteu katingali sapertos gelembung iMessage, tibatan kuring bakal milari anu langkung caket kana «gelembung komik kartun animasi». Abdi saé OKÉ, hatur nuhun pisan Bill, sareng ieu mangrupikeun pamungkas paguneman.

Éta moal sami

Jelas yén ngamutahirkeun aplikasi ku ngaganti gelembung anu sami sareng iMessages ku stiker anu katingalina sapertos gelembung dina buku komik sanés leres-leres solusina, sabab éta lengkep ngancurkeun tujuan Howell nalika anjeunna nyusun aplikasi na. Ngaranna henteu ngabantosan ogé, "Phoneys" ngajak urang mikirkeun hal anu pikaresepeun, saur aranjeunna ti 9to5Mac, "kumargi éta sigana anu nampi nyerat anu béda."

Kalayan parobihan anu diusulkeun ku Apple, lStiker Phoneys moal deui lieur sareng gelembung iMessage sareng akibatna, aplikasi bakal kaleungitan alesan na janten.

Sanaos aya keluhan, ogé kabuktosan éta aplikasi ieu aya di "daérah kulawu" ti mimiti. Howell nyalira ngaku yén pamajikanana kaget nalika Phoneys disatujuan. Tapi sanaos kitu, éta disatujuan tanpa diskusi ku Apple, anu nunjukkeun yén aya anu lepat dina prosés verifikasi sareng anu ayeuna, sakali éta aplikasi anu populér, panginten éta henteu kedah ditarik.

Dina waktos ayeuna, éta mangrupikeun aplikasi stiker anu munggaran pikeun iMessageSakanyaho urang terang, éta tiasa dihapus tina App Store. Naon anu bakal dilakukeun ku panyipta na? Naha anjeun bakal ngomean deui atanapi anjeun ngantep éta "maot" kusabab parobihan nyababkeun éta leungit hakekatna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.