Nyaéta Apple Trolling Leakers?

Sejarah panganyarna ngeunaan kabocoran Apple ngajanggélék janten sirkus anu leres anu disebut "sumber anu bisa dipercaya" terus gagal dina ramalanana, conto pamungkas urang gaduhna dina acara anu disangka Maret. Naha Apple maénkeun na mol?

Jim Prosser kedah nyukur alis na saatos kaleungitan taruhan na dina acara anu disangka 23 Maret. Sareng sanés pertama kalina éta kajantenan dina sababaraha bulan ka pengker. Réliabilitas Prosser rada diragukeun, sareng sababaraha kasuksesan tapi seueur koreksi nalika tanggal ramalanana caket, sareng sababaraha kasalahan. Dina pidéo anu anyar, anjeunna ngajelaskeun naon anu anjeunna pikir panginten anu nyababkeun kasalahan paling anyar ieu dina "bola kristal" na, sareng éta tiasa janten alesan pikeun menerkeun kagagalanana, tapi ogé mungkin anjeunna leres.

Prosser mastikeun yén sumber anu ngajamin anjeunna tanggal 23 Maret salaku salah sahiji anu bakal janten tuan rumah acara Apple salajengna ngagaduhan rékor kasuksésan anu teu sampurna, sareng yén "guru" sanés sapertos Kang sareng l0vetodream ogé parantos masihan tanggal anu sami sareng final hiji. Nanging, urang parantos kirang ti saminggu tina tanggalna sareng praktis mustahil pikeun Apple ngayakeun acara dinten éta. Gerakan menit terakhir salaku réspon anu bocor? Prosser mastikeun yén henteu. Hiji sumber anu dipercaya pisan parantos ngawartosan anjeunna ngeunaan April pikeun acara éta, tapi kaseueuran narasumber yakin yén éta bakal kajadian dina bulan Maret, sareng éta sababna anjeunna milih anu bulan kamari pikeun ramalanana. Alesan? Apple ngabocorkeun tanggal éta pikeun ngungkabkeun mol anu ngabocorkeun inpormasi ti jero perusahaan rahasia.

Dina blog perusahaan internal, Apple ngalaporkeun éta pas dina sataun katukang anjeunna moro 29 nyarings, 12 diantarana bahkan ditahan. "Jalma-jalma ieu sanés ngan ukur kaleungitan padamelan tapi tiasa nyanghareupan konsekuensi hukum anu signifikan sareng gaduh waktos anu sesah kanggo kéngingkeun padamelan énggal." Éta tiasa janten alesan saderhana pikeun menerkeun kasalahan na, tapi éta ogé tiasa janten strategi Apple pikeun merangan kabocoran sareng ngantepkeun Prosser sareng perusahaan di tempat anu goréng.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.