Apple ngaleupaskeun ios 10 Béta 6 pikeun pamekar sareng ios 10 Béta 5 umum

ios 10 Béta 6

Kami teraskeun dina tingkat pembaruan ios anu teu tiasa dibendungJelas dina versi béta, sareng sigana jalma-jalma ti Cupertino henteu hoyong nanaon kabur ku aranjeunna kalayan sékrési ios 10 anu caket, sistem operasi anu hébat pikeun perangkat sélulér ti Apple.

Hiji ios 10 anu tipayun bakal sumping salami minggu-minggu mimiti Séptémber sasarengan sareng presentasi naon anu janten alat Apple salajengna, iPhone 7. Éta sababna Apple nembé ngaluncurkeun iOS 10 Béta 6 pikeun pamekar, ditambah ios 10 Béta 5 umum.

Tangtosna, sakumaha anu parantos kami carioskeun ka anjeun dina kasempetan anu sanés, anjeun kedah émut yén anjeun nyanghareupan hiji béta, versi Béta anyar tina ios 10 anu sanaos urang tingali rada stabil (dina Betas berturut anu urang parantos uji coba parantos saeutik pisan kasalahan anu urang parantos karandapan) sigana henteu tiasa dianggo sareng sababaraha aplikasi anjeun. Dina kasus kuring, aplikasi Radars (gunana dina nyetir liburan) moal tiasa dibuka iraha waé.

Pikeun ngaunduhna, anjeun kedah gaduh versi Béta sateuacanna atanapi profil pangembang anu dipasang dina alat anjeun. Teras anjeun kedah angkat Setélan> Umum> Pembaruan Parangkat Lunak sareng ngantep éta ngamuat pembaruan énggal. Sadayana pikeun nyobaan vérsi béta anyar ieu, kami bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan sagala warta nalika kami mendakanana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.