Apple nyebarkeun panduan kado pikeun Natal ieu

Pitunjuk Kado Natal Apple Naha Natal parantos dimimitian? Henteu, tapi jawaban na bakal enya upami urang merhatoskeun ka toko-toko. Dinten ieu 10 Nopémber, Apple Anjeunna geus diterbitkeun dina halaman wéb anjeun pituduh kado pikeun liburan ieu, dimana aranjeunna nyarankeun sababaraha produk perusahaan. Diantara rekomendasi kami ngagaduhan iPhone 7, anu ceuk Cupertino nyaéta «Nomer 1 dina sadaya serat ka Raja-raja: iPhone pangsaéna sadayana«. Panasaran, Spanyol mangrupikeun hiji-hijina halaman wéb anu disebatkeun tina Three Wise Men; sésana aranjeunna ukur nyarioskeun daptar kado.

Dina daptar kado 2016 kami ogé ngagaduhan Apple Watch, iPad Pro, MacBook énggal, Apple TV generasi kaopat, sareng barang-barang sanés sapertos headphone Beats, Magic Mouse, sareng aksésoris kanggo iPhone, iPad, sareng Apple Watch. Pitunjuk taun ieu kirang dianggo tibatan 2015, nalika aya genep kategori: pertandingan, fotografi, musik, kabugaran, diajar sareng perjalanan.

Pitunjuk kado ... tapi henteu nawaran khusus

Anu tiasa urang tingali dina halaman wéb ngeunaan panduan balanja sareng kado Apple henteu sanés ngan ukur hiji halaman diterbitkeun pikeun ngundang urang mésér ngamangpaatkeun deukeutna liburan Natal. Jelas yén Apple mangrupikeun perusahaan anu kedah ngasilkeun artos tapi, kusabab aranjeunna muka halaman, éta henteu goréng pikeun pangguna anu mésér éta pikeun kéngingkeun sapertos, contona, henteu mayar biaya pengiriman kalayan ngagaleuh barang. Kami émut yén Apple henteu ngecas biaya pengiriman di Éropa salami jumlah total pameseran langkung ageung tibatan € 40.

Ku ieu diémutan, upami anjeun ngantosan tawaran ti Apple, langkung saé ngantosan éta hideung Jumaah, anu di Amérika Serikat, nagara asal perusahaan apel, nyaéta dinten saatos Thanksgiving, anu dina 2016 bakal tumiba dina 25 Nopémber. Naha anjeun badé mésér produk Apple pikeun Natal ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.