Apple masihan kejutan sareng ngaluncurkeun iCloud + di WWDC 2021

Dina WWDC 2021 waktos ogé parantos dikhususkeun pikeun iCloud sareng Apple ID. Dua pilihan Apple ID anyar parantos diumumkeun. Salah sahijina pikeun aksés kana akun anjeun nalika anjeun hilap kana kecap akses sareng anu sanés kanggo ngantepkeun inpormasi anjeun salaku warisan nalika anjeun maot. Éta ogé parantos ditepikeun iCloud + un kebat tilu jasa énggal ditambihan kana rencana iCloud ayeuna patali jeung privasi liwat Internét.

Langkung kaamanan sareng privasi nganggo fitur iCloud + énggal

Apple ID parantos dipasihkeun pikeun cede kontrol akun kami ka kulawarga atanapi babaturan sahingga, upami maot, urang tiasa masihan aranjeunna sadayana inpormasi sareng yén aranjeunna tiasa ngatur. Salaku tambahan, pilihan anu sanés parantos dikenalkeun pikeun malikeun deui kecap akses akun urang nalika urang henteu émut, nambihan jalma anu caket salaku saksi akun kami.

Éta ogé parantos ditepikeun iCloud +, mangrupikeun serangkaian jasa anu nambihan langganan anu dibayar ayeuna sareng éta henteu ningkatkeun nilaina. Ieu fitur-fitur anyar:

  • Relay swasta: sajenis tameng virtual anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngotéktak Internét kalayan langkung aman sareng pribadi. Ngadamel paménta maya anjeun énkripsi dimana waé anjeun angkat.
  • Nyumput Surélék Abdi: nyumputkeun alamat email pribadi anjeun ku ngahasilkeun email acak anu béda anu alihan ka alamat pribadi anjeun.
  • Video Aman HomeKit: ngenalkeun kaméra henteu terbatas pikeun ditingali ngalangkungan HomeKit anu diwangun kana iCloud.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.