Dupi anjeun ngabayangkeun pot Apple? Éta aya, tapi ngan ukur pikeun aranjeunna

Konsép Patén Kembang Apel Ampir naon waé ideu tiasa dipaténkeun di Amérika Serikat. Kusabab éta, perusahaan di nagara Amérika Kalér patén sadayana, bahkan naon anu sigana konyol pikeun jalma fana anu sanés atanapi anu mimitina teu aya hubunganana sareng perusahaan anu ngagaduhan patén éta. The patén Apple panganyarna Kami bakal reuwas pisan upami kami henteu biasa ningali patén dina sagala jinis produk, sanaos kami henteu tiasa nyarios yén kami henteu kaget pisan.

Éta Recode saha parantos mendakan patén Apple panganyarna ieu, Filed dina 2015 sareng dileler Senén kamari. Éta nyaéta pot kembang buta. Leres. Tapi, tina naon anu sigana, pot ieu moal janten alat pinter anu aya hubunganana sareng otomatisasi bumi atanapi anu sami, upami sanés naon anu Apple pikahoyong dijagaan nyaéta pariuk anu aya di sababaraha toko apel, sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar anjeun gaduh saatos motong.

Patén Apple pikeun ngajagi desain pot kembang

Ieu mangrupikeun pariuk anu aya dina sababaraha Toko Apple:

Kembang Toko Apple

Sareng ieu mangrupikeun desain anu dipaténkeun anu parantos dipasihkeun minggu ieu:

Patén Apple tina pot kembang buta na

Mertimbangkeun yén naon anu dijagaan ku Apple bagian tina hiasan toko fisiknaNaha aya rasa yén masarakat Cupertino parantos dipaténkeun pariuk ieu? Nya kuring pikir jawabanana enya. Sareng naha kuring pikir kitu? Nya, sanaos praktisna sadayana tiasa dipaténkeun di Amérika Serikat, saur kuring yén dipaténkeun kumaha perabotan sareng hiasan toko didistribusikeun sanés janten tugas anu gampang, janten maka urang ningali gambar sapertos kieu anu ngingetkeun urang seueur Apple Toko:

Toko Samsung

Mertimbangkeun naon anu urang tingali, sanaos sigana seueur yén aya anu henteu masuk akal, perusahaan ageung henteu ngalakukeun nanaon tanpa alesan. Sareng, upami Samsung atanapi Xiaomi hoyong nempatkeun pepelakan dina wadah sapertos Apple sareng nyebatna S-Planter atanapi MiPlanter aranjeunna kedah masihan penjelasan sateuacan hakim.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ed cenahna

    Naon hal anu bodo ...