Apple lirén nandatanganan iOS 11.2.6, urang moal tiasa nurunkeun deui ios 11.3

Unggal waktos Apple ngaluarkeun versi anyar ios, éta ngamungkinkeun waktos anu wajar dugi ka masarakat mastikeun yén vérsi éta éta henteu nunjukkeun palanggaran fungsi. ios 11.3 mangrupikeun versi paling anyar tina ios anu Apple ayeuna nawiskeun kami ti sérver na kanggo sadaya alat anu cocog.

Sareng kuring nyarios, kusabab anu Cupertino ngan ukur nutup éta kamungkinan pikeun nurunkeun kana vérsi 11.2.6, vérsi sateuacan diluncurkeun ios 11.3, pembaruan anu diantisipasi pisan ku seueur pangguna kumargi Apple akhirna kalebet pilihan anu ngamungkinkeun urang terang kumaha status batréna, ogé ngamungkinkeun urang ngatur upami urang hoyong ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun kinerja lungsur nalika batréna henteu dina kaayaan optimal.

Saatos nutup kamungkinan diturunkeun ka ios 11.2.6, upami anjeun kapaksa mulangkeun alat anjeun, henteu paduli vérsi ios éta ngajalankeun, anjeun bakal mendakan diri kapaksa install ios 11.3, hiji-hijina vérsi anu ayeuna ditandatanganan Apple ti sérver na. Dina awalna, éta henteu kedah janten masalah, kumargi vérsi pangénggalna ieu parantos ngaoptimalkeun operasi batréna, sahingga manjangan lilana batréna. Kalayan ios 11.3 henteu kedah nganggo aplikasi pihak katilu pikeun tiasa terang kumaha status batréna tina alat kami, salian ti ngamungkinkeun urang aktip atanapi henteu, kinerja low tina alat kami sacara manual.

Jalma-jalma ti Cupertino ngaleupaskeun ios 11.3 minggu kamari, sareng saminggu saatosna éta parantos lirén nandatanganan vérsi 11.2.6 sateuacanna, sabab biasana parantos dilakukeun. Minggu ayeuna, Apple parantos ngaluncurkeun béta anyar naon anu bakal janten update ios ageung salajengna, nomer 11.4, pembaruan anu pamustunganana bakal kalebet kamungkinan tiasa nyinkronkeun pesen ngalangkungan iCloud, pilihan anu dina tiori kedahna asalna tina tangan ios 11.3, kumargi éta aya dina betas anu munggaran, tapi éta engké dipiceun, sareng pilihan AirPlay 2.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.