Apple lirén nandatanganan ios 14.4.1

Tanggal 20 Maret, Apple lirén nandatanganan ios 14.4, nalika ios 14.4.1 parantos sayogi di pasar salami sababaraha minggu. Tanggal 26 Maret, anjeunna ngaleupaskeun ios 14.4.2, pembaruan anu ngalereskeun a mangpaatkeun kaamanan utama tah éta masalah waktos sateuacan vérsi sateuacanna teu aya deui.

Sareng parantos kitu, ti saprak ios 14.4.1 henteu sayogi deui sahingga server Apple tiasa neraskeun tandatanganana, nyaéta alat anu nganggo versi ios ieu henteu tiasa diaktipkeun deui ngalangkungan server Apple, janten hiji-hijina jalanna nyaéta masang ios 14.4.2.

iOS 14.4.2 mangrupikeun pembaruan minor kana sistem operasi anu henteu kalebet fungsionalitas naon waé, kumargi, sapertos anu kuring sebutkan di luhur, éta mangrupikeun tambihan kana cacat kaamanan anu ngamungkinkeun para urang luar ngalaksanakeun serangan skrip ngalangkungan halaman wéb anu eusina nyasabkeun. Sakumaha dinyatakeun ku Apple, kagagalan éta parantos dieksploitasi baheula, jadi anjeunna mutuskeun pikeun nutup panto pikeun saé.

Sok update

Sanaos ieu mangrupikeun pembaruan minor, ti Actualidad iPhone kami salawasna nyarankeun pasang unggal pangénggalan yén ti Cupertino aranjeunna diluncurkeun pikeun alat anu cocog, sabab upami teu kitu, alat kami tiasa kapangaruhan ku sababaraha jinis parangkat lunak atanapi tindakan jahat, sanaos sanés hartosna éta kebal.

Versi salajengna tina iOS anu Apple rencanakeun dileupaskeun nyaéta ios 14.5, pembaruan anu kalebet fitur pelacakan aplikasi anu ditunggu-tunggu, kamampuan pikeun muka konci iPhone nganggo FaceID via Apple Watch… Pembaruan ieu, anu ayeuna aya di béta kagenep, janten diluncurkeunana henteu kedah lami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.