Apple lirén nandatanganan ios 14.5

ios 14.5

Dina 5 Méi, Apple lirén ngadaptarkeun ios 14.4.2, saatos ngaleupaskeun ios 14.5. Saminggu saatosna, saatos ngaleupaskeun ios 14.5.1, Apple nuturkeun prosedur anu sami sareng parantos lirén nandatanganan ios 14.5. Nalika anjeun lirén nandatanganan vérsi sateuacana, upami anjeun malikkeun alat, anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun ka ios 14.5.1.

apel biasana ninggali waktos dua minggu ti saprak anjeun ngaluncurkeun versi anyar ios dugi ka lirén nandatanganan anu sateuacana, salami éta vérsi énggal henteu ngajawab masalah operasi anu serius siga anu dina kasus ieu, kusabab fungsi pikeun ngaktipkeun monitoring aplikasi éta leres-leres henteu damel di nagara-nagara tangtu.

Upami anjeun henteu acan ngapdet kana ios 14.5, anjeun kedah ngalakukeun éta gancang-gancang sahingga anjeun tiasa ngararasakeun sadaya wartos yén Apple parantos lebetkeun kana vérsi ieu, dimana, salian ti fungsi pelacakan aplikasi, urang ogé tiasa muka konci iPhone nganggo Apple Watch nalika nganggo topéng sareng ngapdet alat ku édisi pangawasna watchOS.

Aranjeunna ogé parantos dikenalkeun sora Siri anyar, Janten sadayana anu hoyong nganggo sora lalaki pikeun Siri, sanaos pikeun imajinasi jutaan pangguna éta awéwé, saatos ngiringan sora awéwé salami mangtaun-taun.

Salaku tambahan, aranjeunna parantos kalebetkeun kadali privasi anyar, pilihan nada kulit énggal dina pasangan emoji ... Upami anjeun hoyong terang sadayana berita anu sumping sareng ios 14.5 anjeun tiasa pencét tingali dina video ieu batur sapagawean urang Luis Padilla.

Pikeun ngapdet kana édisi pangénggalna anu ayeuna ditandatanganan Apple, urang kedah ngarahkeun anjeun kana setélan tina alat anjeun, aksés kana pilihan umum sareng engké dina Pembaruan parangkat lunak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.