Apple lirén nandatanganan ios 15.0.1

Apple lirén nandatanganan rilis umum mimiti ios 15 di awal Oktober. 20 dinten saterasna, perusahaan anu berbasis di Cupertino kakara kaluar tina nandatanganan ios 15.0.1, anu hartosna yén pangguna anu ningkatkeun parangkatna ka ios 15.0.2 atanapi ios 15.1 henteu tiasa nurunkeun deui ka ios 15.0.1.

ios 15.0.1 dileupaskeun ka pangguna tanggal 1 Oktober kanggo ngalereskeun bug anu ngahambat pangguna muka konci modél iPhone 13 nganggo Fungsi muka konci Apple Watch. Tapi éta sanés hiji-hijina masalah anu disanghareupan ku pangguna pangpayunna pikeun ngapdet kana ios 15.0.

Éta ogé ngalereskeun masalah anu nyababkeun aplikasi Setélan salah nembongkeun éta neundeun paranti pinuh. Sababaraha dinten saatosna, Apple ngaluarkeun iOS 15.0.2 kalayan langkung seueur perbaikan bug.

Ayeuna, Apple parantos nyobian ios 15.1 kanggo sababaraha minggu, versi anu ayeuna aya dina béta nomer 4, vérsi anu bakal nambihan fungsi SharePlay sareng codec video ProRes pikeun pangguna iPhone 13 Pro sareng iPhone 13 Pro Max.

ios 15.1 bakal dileupaskeun dina 25 Oktober, sareng versi akhir macOS Monterey, sanaos sakumaha anu dikonfirmasi ku Apple di awal Agustus, Pungsi SharePlay moal sayogi dugi ka ragrag.

Hal anu sami kajadian sareng fungsi Universal Control, fitur anu ogé moal sayogi nalika diluncurkeun macOS Monterey.

Versi samemehna teu tiasa dipasang deui

Balik ka ios anu langkung lami ngawangun mangrupikeun hiji-hijina solusi anu dipiboga ku pangguna saatos ngamutahirkeun, terminalna mimiti henteu jalan sakumaha mistina. Upami anjeun aya di antara pangguna ieu, sareng anjeun henteu nurunkeun waktos dina waktos éta, hiji-hijina hal anu tiasa anjeun lakukeun ayeuna ngantosan sékrési ios 15.1.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.