Apple lirén nandatanganan ios 8.4.1 sareng 9.0

ios-8.4-830x435

Sabtu kamari kuring nyebarkeun tulisan anu kuring laporkeun TaiG Guys Rencana Ngaleupaskeun Jailbreak pikeun ios 8.4.1. Kuring gancang lumpat pikeun ngaunduh vérsi firmware éta pikeun turun tina iOS 9.0.1 sareng tiasa ngaraosan Jailbreak deui sareng ngantunkeun (dugi ka ngalereskeunana) lag anu nyarios unggal-unggal kuring muka mesin pencari Spotlight iOS. Tapi sateuacan miang ios 9.0.1 kuring panginten ngeunaan tweaks anu ayeuna cocog sareng ios 8.4 sareng anu pastina ogé bakal aya di ios 8.4.1. Upami leres leres seueur barang, éta henteu sadayana sanésna (sababaraha barang anu paling kuring anggo leungit) sareng kuring yakin yén pangembang bakal repot ngajantenkeun aranjeunna cocog sareng versi ios anu Apple lirén nandatangan sababaraha minggu ka pengker.

Saatos ngadamel refleksi éta kuring mutuskeun tetep sareng versi paling anyar tina ios 9, sanaos lags sareng lengkep ninggali kamungkinan jailbreaking alat kuring sahenteuna pikeun ayeuna. Upami anjeun aya anu panginten sapertos kuring, tapi anjeun parantos ngalaksanakeun downgrade, ngawartosan éta Ayeuna urang tiasa ngalakukeun kitu, kumargi sababaraha jam ka pengker Apple lirén nandatanganan iOS 8.4.1 sareng iOS 9.0 janten henteu mungkin deui pikeun ios 8 sareng ngamangpaatkeun kamungkinan Jailbreak yén budak di TaiG tiasa diluncurkeun dina sababaraha dinten atanapi minggu ka payun. Ngan tadi wengi nalika urang ngarékam podcast Actualidad iPad, kuring mendakan yén dina waktos éta masih dimungkinkeun pikeun turun tingkat, tapi sababaraha jam engké Apple lirén nandatanganan éta.

Sanaos sababaraha pangguna tetep ngagaduhan masalah nalika ngamutahirkeun ka ios 9, kalayan kacilakaan dina layar utama tanpa sanggup neraskeun pamasanganna, Apple parantos mutuskeun henteu ngantep pangguna anu ngagaduhan masalah sareng alatna balik kana vérsi ios sateuacanna. Nyoko kana ios 9 parantos gancang pisan, kumargi ngan dina saminggu 50% alat anu cocog parantos parantos diénggalan. Nyoko gancang ieu kusabab janji Apple pikeun ningkatkeun performa dina alat anu langkung lami, tapi pamutahiran éta ngan éta, janji anu tungtungna gagal ditarjamahkeun kana kinerja anu langkung dioptimalkeun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Xavi cenahna

    Ngérakeun . Aranjeunna ngeureunkeun tandatangan ios 8 saolah-olah ios 9 stabil ... Dina iPad 3 éta mangrupikeun sampah anu nyata, lambat, kasar, sareng lags, bug, kinerja anu pikareueuseun, henteu ngamuat safari ogé, teu kaampeuh .... Hal anu saé éta pagelaran! Éta éra. Pikeun ngagaduhan sagala jinis kagagalan ieu, kuring mésér Android anu langkung mirah pikeun kuring sareng operasi anu sami. Kuring henteu hoyong pamer apel atanapi janten cool, abdi hoyong alat anu gaduh performa sareng operasi anu sampurna, kusabab éta kuring mayar kualitas.

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Hal anu sami kajadian ka anjeun. Kuring henteu mésér pikeun paméran apél, kuring milari kualitas sareng operasi anu saé sareng versi panganyarna tina ios ieu dianggo sapertos burit sareng teu aya pamutahiran kualitas operasi dina alat lami. Nyatana, éta tiasa dianggo sami sareng ios 8.4.1 anu sababaraha kinerja parantos ditingkatkeun, dina iPhone 4s.
      Aranjeunna nyarios yén pembaruan utama mimiti ios, 9.1 ngumbar lag senang anu kuring sangsara dina iPhone 6 Plus dina cara anu teu kaharti. Hayu urang tingali naha masalah kinerja sésana alatna direngsekeun dina prosés.

    2.    Monitor cenahna

      Hai Xavi.
      Tina sadaya ieu anjeun bakal kedah narik kasimpulan. Entong apdet dugi ka ningali akibat praktis na. Sakumaha ceuk Apple, nyaritakeun urang sadayana manpaatna anu henteu leres, dugi ka dua atanapi tilu pembaruan engké. A scam gajih.
      Kuring béjakeun ka anjeun sadayana ieu kusabab kuring gaduh iPad 3 GSM, sapertos anjeun, anu cocog pikeun kuring. Kalayan Jailbreak cocog na. Tapi pastina kuring nuju ios 8.4
      Xavi, kuring parantos sering ngalaman kaayaan anjeun sababaraha kali, dina vérsi sateuacana. Tapi kuring parantos diajar tina bénjolan. Entong apdet atanapi balikeun dugi ka aranjeunna masihan jelas ka kuring.
      Salam ti Barakaldo.

  2.   Eddie cenahna

    Abdi gaduh iphone 6 plus dina ios 9.0.2 sareng sadayana lancar, langkung saé tibatan dina ios 8.4 anu ngahakan batréna. Kuring henteu acan merhatoskeun lag, kuring henteu ngagaduhan masalah sareng sambungan Wi-Fi atanapi naon waé. Hijina masalahna nyaéta hotspot anu ngaleungit saatos malikkeun sareng kuring gaduh hotspot dina rencana kuring. Kuring parantos ngalakukeun sadayana sareng kuring masih tanpa hotsopot :(

  3.   Miguel cenahna

    Kuring henteu resep naon waé anu ditumpukeun ku Apple ka kuring yén kuring kedah masang ios, duanana Windows mobile sareng Android henteu nempatkeun jinis larangan sareng kuring tiasa ngamuat anu paling cocog pikeun kuring