Apple mangrupikeun perusahaan anu paling berharga di dunya

apel-paling-berharga-perusahaan-di-dunya

Éta Apple mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu paling penting dina dunya téknologi henteu kedah ngareuwaskeun saha waé. Kusabab kitu, éta Apple dingaranan perusahaan anu paling berharga di dunya boh atanapi sahenteuna nyaéta naon anu tiasa urang baca dina laporan perusahaan Millard Brown saatos ngalaksanakeun studi pasar anu éksténsif. Apple parantos ningkat nilai mérek ti taun ka tukang ku 67% ngahontal nilai sakitar 246,9 miliar dolar.

taun ka tukang posisi ieu pisan dikuasai ku Google anu kawasa, saatos mingpin éta salami taun 2011, 2012 sareng 2013. Peluncuran di akhir 2013 iPhone 5s éta nguciwakeun pisan pikeun seueur pangguna anu ngarepkeun yén anu aya di Cupertino tungtungna bakal diluncurkeun kana pasar layar anu langkung ageung, anu urang kedah ngantosan dugi ka taun ka tukang, kalayan modél 4,7 sareng 5,5 inci.

Kalayan paningkatan 67% sareng nilai merk 247 milyar dolar, Apple balik ka nomer 1 dina peringkat BrandZ tina 100 perusahaan anu paling penting di dunya. Kasuksésan iPhone 6 babarengan sareng pasar énggal dimana Apple nganiaya pisan, Cina, parantos janten alesan utama paningkatan ieu. Dina 10 taun ka pengker, kanaékan nilai Apple nyaéta 1446%.

Dina laporan, salian ti Apple sareng Google, kami ogé mendakan mérek anu patali sareng téknologi utama sareng dimana urang tiasa ningali kumaha carana Microsoft, IBM, VISA, AT&T, Verizon, Coca-Cola, McDonalds sareng Marlboro 10 perusahaan top Upami urang maca, urang mendakan Facebook di 12, Amazon dina 1, HP dina 39, Oracle di 44, Samsung dina 45, sareng Twitter dina 92.

Millard Brown nyatakeun yén metodologi anu digunakeun pikeun ngalakukeun klasifikasi ieu parantos didasarkeun kana pangajen mérek langkung ti tilu juta konsumén dimana langkung ti 100.000 merek anu béda parantos dianggap langkung ti 50 pasar sareng ngabandingkeun daya tarik anu ditawarkeun ku mérek sareng kinerja salaku alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.