Apple masihan kami gim teka-teki anu hebat Starman ngalangkungan aplikasi Apple Store

Kalayan datangna ios 11, Apple ngadamel sababaraha parobihan anu aya hubunganana sareng App Store. Di hiji sisi, éta ngaleungitkeun aksés ka toko aplikasi ti iTunes, sanaos terus nawiskeun versi pikeun perusahaan sareng pusat pendidikan anu ngagaduhan aksés ka App Store. Sareng di sisi anu sanésna, tinggaleun App bagian minggu, bagian anu unggal minggu anjeunna masihan kaulinan atanapi aplikasi.

Ngalangkungan aplikasi Apple Store, aplikasi anu ngalangkungan produk Apple, anu ti Cupertino tetep nawiskeun, unggal dua atanapi tilu bulan, aplikasi atanapi gim gratis gratis sareng tanpa pamesaran di-app. Sakali promosi sateuacana réngsé, ayeuna giliran giliran Starman, gim teka-teki anu hebat anu hargana di App Store 4,49 euro.

Starman, ngagaduhan rata-rata rating 4,5 bintang tina 5 kamungkinan, mangrupikeun protagonis carita ieu, protagonis anu urang kedah pituduh. ngalangkungan pangaturan anu éndah kalayan tatarucingan arsitéktur anu kedah urang direngsekeun. Beda sareng gim anu sanésna, urang moal kantos mendakan dua tatarucingan anu sami atanapi anu sami, hal anu kedah ngaapresiasi. Hatur nuhun kana réspon haptic terintegrasi kami bakal perhatoskeun kumaha skénario ngageter éta babarengan sareng musik bakal neuleumkeun urang di buruan.

Kumaha ngaunduh Starman kanggo ios gratis

  • Mimiti, sapertos anu kuring nyebatkeun dina awal tulisan ieu, aplikasi na ngan ukur aya ngalangkungan aplikasi Apple Store, sanés di App Store. Janten upami anjeun henteu dipasang, anjeun tiasa ngalangkungan tautan anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan ieu.
  • Sakali kami parantos ngaunduh, urang muka, urang buka bagian Discover sareng urang ngagulung ka handap dugi ka mendakan Aplikasi Unggulan: Éksklusif pikeun anjeun.
  • Teras pencét dina Free download. Jandéla anyar bakal dibuka kalayan detil promosi. Pencét deui dina Download Gratis.
  • Maka App Store bakal dibuka nganggo kode promosi anu tiasa urang unduh game gratis. Kami angkat ka belah katuhu luhur sareng pencét tukeur.
  • Dina waktos éta, éta bakal naros ka kami kecap akses tina akun ID Apple kami, sidik atanapi konfirmasi kami liwat Face ID. Kami ngenalkeun na aplikasi bakal mimiti diunduh.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Talion cenahna

    Ngunduh! Hatur nuhun pisan kana tip na.

  2.   perusahaan cenahna

    Hatur nuhun.