Apple Pay mangrupikeun potongan dina Hideung Jumaah

apel mayar jumaah hideung

Hal-hal parantos saé pisan pikeun Apple dina Hideung Jumaah, tapi henteu di unggal jurusan. Numutkeun laporan analis, dinten Jumaah kamari Apple bakal ngagaduhan catetan penjualan hatur nuhun bersejarah pikeun Hideung Jumaah sareng kaseueuran beuli online dinten éta didamel tina alat ios lawan Android. Dua medali pikeun Apple, tapi perusahaan California nyandak eleh: kagagalan Apple Pay dina tanggal anu sami.

Sistem pamayaran diaktipkeun dina iPhone generasi saterusna sareng dina Apple Watch henteu ngahontal kasuksésan anu diarepkeun salami sabtu minggu Hideung Jumaah. The Pamakéan Apple Pay parantos muragNumutkeun kana grafik InfoScout, anu ngagunakeun data ti 300.000 pembeli di Amérika Serikat nalika sabtu minggu penjualan. Taun ayeuna, panggunaan Apple Pay dipotong satengah tina data 2014.

Nanging, urang kedah nyorot sababaraha faktor. Sampel ieu 300.000 pembeli henteu ngagambarkeun sadaya pangguna iPhone sareng perusahaan éta henteu nganalisis pangmayaran anu dilakukeun ngalangkungan aplikasi ti pihak katilu, sapertos Uber, Lyft atanapi Airbnb, anu nampi Apple Pay salaku padika pembayaran.

Éta ogé leres yén taun kamari Apple Pay mangrupikeun hal anu énggal, samentawis panggunaanna tiasa ditolak dina sababaraha bulan terakhir, aya anu anéh, nunjukkeun yén beuki seueur perusahaan anu nampi metode pamayaran ieu di Amérika Serikat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.